MODIVO DAYS! Obține o extra reducere la produsele selectate de la mărcile de top VEZI MAI MULT >>>

CĂUTARE…

Rotate by Birger Christensen pe MODIVO. Fă cunoștință cu brandul danez creat de influenceri și descoperă cea mai recentă colecție pentru primăvara-vara 2022

2 min.

Când Rotate și-a prezentat prima colecție în timpul Săptămânii modei de la Copenhaga în 2018, succesul său era deja sigur. Jeanette Madsen și Thora Valdimars au creat rochii perfect croite care au devenit obiectul de dorință al it-girl-urilor scandinave, iar hashtag-ul #makeitrotate încă face furori pe Instagram.

Află cine se află în spatele modelelor extraordinare și descoperă colecția Rotate a mărcii pentru primăvara/vara 2022.

modivo days 2024

Brandul Rotate este o colaborare între casa de modă daneză Birger Christensen și creatori de modă și influenceri: Jeanette Madsen și Thora Valdimars. În privat sunt prieteni, iar în plan profesional sunt parteneri și directori de creație ai mărcii. Aceștia sunt responsabili pentru toate proiectele Rotate. Madsen și Valdimars au început să creeze rochiile de petrecere perfecte, deoarece era un element care lipsea din garderobele lor. Femeile au lucrat în lumea modei timp de mulți ani și, combinând cunoștințele dobândite cu stilul original și îndrăzneț al orașului Copenhaga, au creat rochii extraordinare.

Jeanette Madsen și Thora Valdimars în timpul Săptămânii modei de la Copenhaga pentru toamna/iarnă 2022. foto: Christian Vierig via Getty Images.

Profitând de influența lor deloc neglijabilă pe Instagram, Jeanette și Thora au anunțat urmăritorilor lor lansarea brandului Rotate al lui Birger Christensen chiar înainte de Săptămâna Modei de la Copenhaga 2018. Designerii au fost apoi contactați de directorul de vânzări al Net-a-Porter de atunci, Lisa Aiken, care, după ce a văzut modelele, le-a oferit femeilor o vânzare exclusivă pe platformă. Rochiile s-au vândut ca pâinea caldă și au fost purtate nu doar de daneze elegante, ci și de femei din întreaga lume.

Colecția inițială a Rotate a constat în șapte rochii perfecte pentru o ieșire în oraș. Primul a fost un model pe nume Kim. Forma sa a fost concepută să fie scurtă, dar cu caracter, cu umerii mari, bufanți. Rochia Kim a devenit un bestseller și se bucură și astăzi de un adevărat succes. De asemenea, poate fi găsită pe platforma MODIVO în mai multe culori, precum și în versiune din piele.

Rochie Rotate, modelul Kim – bestsellerul brandului într-o versiune cu imprimeu din piele de șarpe.

Citește și articolul: Lungimea potrivită a rochiei pentru tocurile înalte – câteva sfaturi practice >>>

Tastând #makeitrotate într-un motor de căutare pe Instagram vei vedea cât de populare sunt hainele brandului. Editorii de modă și stiliștii se plimbă în creațiile de la Rotate. Printre fanii lor se numără, de asemenea, influenceri de modă care sunt apreciați pentru stilul lor unic. Ce articole poartă? Cristina Musacchio a ales o jachetă roz din piele ecologică din ultima colecție primăvară/vară 2022 a brandului, în timp ce Janka Polliani optează pentru o rochie midi cu mâneci bufante. Darja Barannik, pe de altă parte, preferă paltonul Rotate din piele în lila și îl poartă la cele mai mari evenimente din industria modei.

Darja Barannik într-un palton Rotate la Săptămâna Modei de la Copenhaga 2021. Foto.

Raimonda Kulikauskiene via Getty Images

Marca daneză devine din ce în ce mai populară în fiecare an, iar colecția pentru viitorul sezon primăvară/vară 2022 este o combinație de croieli sofisticate, casual și elegante. Fundalul fotografiilor de campanie a fost reprezentat de mașini retro, ceea ce a conferit o atmosferă unică. Modelul, purtând împletiturile mult îndrăgitei Thora Valdimars, a prezentat haine atât în atmosfera de zi cu zi, cât și în cea de petrecere.

Prezentându-și colecția primăvară/vară 2022 la săptămâna modei de la Copenhaga, Jeanette Madsen și Thora Valdimars au oferit o mulțime de rochii mini cu care au început, dar nu numai. Pe podium, modelele de toate mărimile au purtat blazere supradimensionate și jachete cu umeri bufanți. Aceasta este o colecție cu ceva pentru fiecare fan al modei. Există jambiere din latex și cu modele, pantaloni la modă care fac trimitere la tendințele Y2K, precum și seturi romantice croșetate care domină podiumurile.

Tendințe și Sfaturi
Insta News