MODIVO DAYS! Obține o extra reducere la produsele selectate de la mărcile de top VEZI MAI MULT >>>

CĂUTARE…

Branduri noi pentru bărbați pe MODIVO: Kaotiko și Urban Classics. Ce le face să iasă în evidență?

1 min.

La MODIVO, ne asigurăm că pe lista noastră de mărci atent selecționate se adaugă în mod regulat mărci noi, în curs de dezvoltare și interesante, care apar din diferite colțuri ale lumii. În luna iulie a acestui an, Urban Classics și Kaotiko se alătură mărcilor dedicate segmentului masculin al clienților noștri. Mai jos poți citi despre ceea ce le diferențiază de alte mărci.

modivo days 2024

Brandul Urban Classics a pătruns în universul streetwear în 2005 și de atunci a întruchipat mult mai mult decât un simplu logo. Până la urmă, Urban Classics se caracterizează printr-o varietate foarte mare de produse cu un numitor comun – caracterul urban. Tricourile, hanoracele, gecile college, pantalonii de trening, cămășile și tank topurile sunt simple, fără motive sau imprimeuri elaborate.

Bărbat cu pantaloni negri, sneakerși și tricou alb Urban Classic

Imagine: materiale de presă

Vibrația urbană inconfundabilă a acestui brand de îmbrăcăminte de stradă este caracterizată de croieli simple care sunt accentuate de color blocking. Urban Classics se bazează pe un design deosebit. Este vorba mai puțin despre eticheta în sine și mai mult despre caracterul unic – croieli clasice care nu se demodează niciodată. Croielile în stil streetwear, culorile, efectele de prespălare și țesăturile special selectate și calitatea excelentă sunt în prim-plan. Colecția vastă variază de la tricouri și maiouri la pantaloni de trening strâmți și largi, hanorace și crew necks. De asemenea, colecțiile includ întotdeauna accesorii asortate, cum ar fi căciuli, fulare, mănuși, curele, genți sport și șosete pentru teniși.

Bărbat cu geacă portocalie, sneakerși, tricou și pantaloni scurți negri Urban Classic

Imagine: materiale de presă

Brandul Urban Classics oferă un întreg spectru de îmbrăcăminte și te poate echipa din cap până-n picioare! Articolele de îmbrăcăminte de bază, cum ar fi tricourile, nu se limitează doar la paleta noastră largă de 24 de culori, ci sunt disponibile într-o varietate de croieli, cum ar fi bluze cu buzunare, cu mâneci lungi sau scurte, cu decolteu în V și rotund.

Imagine: materiale de presă

Bărbat cu hanorac gri de la Kaotiko, geantă albă și ochelari de soare portocalii

Imagine: materiale de presă

Imagine principală: materiale de presă

Tendințe și Sfaturi
Insta News