CĂUTARE…

În ultima campanie SS20 Modivo, drumul devine un obiectiv

Inspirația pentru crearea campaniei Modivo #ModernWestern a fost tema Visului American, înțeleasă ca și lipsa de restricții și libertate de alegere. Colecția de primăvară / vară 2020 reflectă ultimele tendințe și permite experimente interminabile și distracție cu moda. O mulțime de accente aurii, culori și croieli atrăgătoare care vor funcționa ca stilizări perfecte pentru întâlniri de vară în aer liber, petreceri de noapte pe plajă, diverse călătorii și seri petrecute în barurile de pe plajă. Poți da frâu liber imaginației proprii și poți reflecta climatul din vestul american în propria versiune.

#ModivoOnTheRoad

Cea mai recentă colecție Modivo se inspiră din vastitatea drumului american. Motivul visului american este înțeles ca o gamă uriașă de posibilități și o cale către fericire. Spațiul nelimitat și capacitatea de a merge oriunde îți dorești. Campania de primăvară și vară 2020 promovează individualitatea și puterea femeilor. Nu caută dragoste. Caută aventură. Este misterioasă și nu dezvăluie lumii istoria sau intențiile sale. Hainele sunt purtătorul individualității ei – o rochie de paiete în deșert? Acesta este rezultatul unor decizii spontane și întâlniri aleatorii. Întâlnește un bărbat care interpretează tendințele din epoca anterioară într-un mod modern. Are romantismul anilor 90, dar și nonșalanța și un sentiment de slăbiciune a la James Dean. Ceea ce contează este bogăția experienței și experiența Visului American în stilul propriu.

Imaginile pentru campania #ModernWestern au fost realizate în însorita Californie, în iconicul Palm Springs, festivalul Coachella, metropolitana Los Angeles și, desigur, pe parcursul drumului, care în sine a fost o destinație de vis. Lumina extraordinară a făcut posibilă reflectarea climatului din vestul cândva sălbatic. Apusurile de soare pastelate, paleta de culori a deșertului, vegetația tropicală, cultul libertății și o abordare rebelă a vieții au fost oprite în cadre.

Printre brandurile din portofoliul larg prezentat în campania în aer liber din California s-au numărat, printre altele: Pinko, Versace Jeans Couture, Michael Kors, Liu Jo, Twinset, Elisabetta Franchi și Calvin Klein. Colecția Modivo Primăvară/Vară 2020 va include peste 30.000 produse noi numai în categoria „îmbrăcăminte”, în timp ce aproape de două ori atâtea în categoriile combinate de „încălțăminte” și „accesorii”. Aceasta este una dintre cele mai vaste oferte de modă premium disponibile pe piață.

modivo

Model: Hannah Cassidy / Model: James Wyrick / Coafură:  Shlomi Hillel Makijaż: Aga Jakubowski / Stilist: Mateusz Kołtunowicz / Producție: ILMATIC / Fotograf: Gosia Turczyńska

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l mai departe!
Insta News