MODIVO DAYS! Obține o extra reducere la produsele selectate de la mărcile de top VEZI MAI MULT >>>

CĂUTARE…

Istoria brandului Gestuz – un amestec scandinav de delicatețe, eleganță și rock ‘n’ roll

2 min.

Gestuz este un brand scandinav care are în vedere femeia modernă. Întotdeauna creează lucruri care se potrivesc perfect în viața de zi cu zi a unei femei și insuflă convingerea că nu există un singur mod de a fi femeie sau de a te îmbrăca în mod feminin. Întotdeauna se străduiește să creeze modele care evidențiază puterea femeilor în loc să o umbrească. Articole vestimentare care permit o interpretare individuală, ceea ce permite transmiterea a ceea ce înseamnă puterea pentru o femeie. Ce altceva merită să știi despre acest brand scandinav? Descoperă mai jos.

modivo days 2024

Marca Gestuz a fost înființată în urmă cu 14 ani și de atunci și-a extins constant grupul de clienți fideli. Nu e de mirare, deoarece combină manopera de înaltă calitate și designul original în spiritul stilului scandinav.

Marca Gestuz a fost fondată în 2008 de Sanne Sehested, care a dorit să creeze un brand inspirat de propria garderobă și de energia și sentimentul pe care crede că moda ar trebui să le ofere purtătorului. A fost inspirată de viața din culisele rock ‘n’ roll-ului, dar cu o notă de eleganță și delicatețe. Acest lucru este completat de imprimeuri puternice și inovatoare și de o mică selecție de piese realizate manual, care atrag privirile, pentru a te face să ieși din mulțime. Există un întreg univers de explorat la Gestuz. Acesta este creat nu numai de produse, ci și de atitudinea care stă în spatele lor.

Atunci când porți Gestuz, îți exprimi individualitatea, spiritul ludic, naturalețea și puterea. Gestuz se potrivește oricărei stări de spirit. Dacă vrei să fii excentrică, sexy, feminină sau pur și simplu unică în felul tău, acest brand este pentru tine. Misiunea acestui brand scandinav este de a le permite consumatorilor să își descopere propriul stil. Acest lucru este posibil datorită unui sortiment original care îți permite să exprimi o anumită stare de spirit prin intermediul hainelor tale. Acest lucru creează diversitate în lumea Gestuz, ceea ce este important, deoarece scopul mărcii nu este de a se încadra într-o singură personalitate.

Deci, ce putem găsi în practică în gama Gestuz și cu ce calități ar putea fi descrisă? Cu siguranță acestea sunt:

  1. îmbrăcăminte colorată cu forme simple pentru echilibru;;

  1. articole clasice atemporale, cum ar fi pantalonii negri de costum, topurile simple și cămășile albe, care completează bine mixul colorat;

  1. denim sub formă de pantaloni, rochii și cămăși, cu referire la pilonii rock ‘n’ roll ai mărcii;

  1. îmbrăcăminte cu imprimeuri de animale, cum ar fi dungi de tigru sau pete de leopard;

  1. articole care se referă la cele mai recente tendințe de pe cele mai mari podiumuri.

În timpul săptămânilor sezoniere ale modei din marile orașe europene, cei care stabilesc tendințe încorporează adesea hainele Gestuz în look-urile lor. Cum creează aceste look-uri? Descoperă mai jos și lasă-te inspirat.

Denim total look roz cu palton negru piele în stil matrix, geantă mov și botine albe

Streetstyleshooters via Getty Images

Nu este niciun secret că brandurile scandinave adoră să amestece culorile intense cu cele mai discrete, iar trendsetterilor din regiune le place să folosească acest truc pentru propriile look-uri. De aceea, influencerul din fotografia de mai sus a purtat un set Gestuz din denim roz alături de un palton negru în stil matrix.

Look compus dintr-un cardigan moale, pantaloni mov, sneakerși, ochelari de soare

Christian Vierig via Getty Images

Gestuz este un brand care creează piese vestimentare cu gândul la forța femeilor, dar și la confortul lor. Gama include nu numai compleuri din piele sau sacouri cu umeri lați, ci și pulovere călduroase și confortabile, inspirate de tendințele de pe podiumuri. Trendsetterul din fotografia de mai sus poartă un cardigan Gestuz.

Ținută compusă dintr-un corset de denim, blugi largi, botine negre piele, geantă verde, ochelari de soare mari

Streetstyleshooters via Getty Images

Denimul este un element de bază al stilului rock ‘n’ roll, pe care brandul Gestuz l-a inspirat fără îndoială încă de la începuturile sale. În fotografia de mai sus, influencerul poartă un corset din denim de la brand cu blugi bărbătești largi și botine din piele neagră. Stil rock cu o tentă scandinavă.

Influencerul poartă pantaloni de piele negri, stiletto portocaliu, bluză neagră, bucket hat

Streetstyleshooters via Getty Images

În gama Gestuz vei găsi, de asemenea, o mulțime de articole realizate din piele ecologică, cum ar fi pantalonii din fotografia de mai sus. Seturile din piele pot fi purtate împreună sau asortate cu țesături contrastante, cum ar fi tricotajele sau bumbacul. Trendsetterii scandinavi adoră să încorporeze acest look în garderobele lor.

Imagine principală: Streetstyleshooters via Getty Images

Tendințe și Sfaturi
Insta News