MODIVO DAYS! Obține o extra reducere la produsele selectate de la mărcile de top VEZI MAI MULT >>>

CĂUTARE…

Genți la modă în primăvara-vara 2024: 7 tendințe de pe podiumuri

3 min.

Gențile la modă pentru primăvara-vara 2024 impresionează cu o varietate de modele și culori. În acest sezon, designerii se bazează pe modele consacrate, cum ar fi gențile tip baguette și cuferele din piele, îmbogățite cu detalii interesante sub formă de lanțuri, franjuri sau ornamente tip bijuterii. Fiecare dintre acestea a apărut pe cel puțin câteva podiumuri și suntem convinși că în curând vor străluci pe străzile capitalelor modei, sub mâinile marilor trendsetteri. Iată care sunt cele mai în vogă 7 genți în 2024 care au cucerit podiumurile pentru primăvară-vară.

Poșete tip baguette din denim, modelele tip bijuterii, shoppers XXL – acestea sunt doar câteva dintre gențile la modă pentru 2024.

modivo days 2024

Fundițele sunt, fără îndoială, cel mai în vogă accesoriu printre tendințele pentru primăvara și vara 2024. Cele din satin, din piele și chiar din sfoară apar literalmente peste tot: pe păr, pe rochii, pe pantofi și, bineînțeles, pe genți. Prin urmare, lista genților de mână la modă pentru acest sezon se deschide cu modele cu fundițe. Pe podiumuri, Acne prezintă o geantă romantică cu buzunare și panglici roz. Iar Simone Rocha oferă o variantă în negru cu buzunare împodobite cu fundițe din satin. Pentru noi, aceasta este tendința numărul unu!

Genți la modă  în primăvara-vara 2024: modele cu fundițe
Simone Rocha
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Gențile mari, care au fost deja la modă anul trecut, vor fi, de asemenea, un hit în această primăvară și vară. Mărci precum Max Mara, Ferragamo, Dior, Prada, Loewe și Coach ne conving de acest lucru. Gențile de mână la modă pentru primăvara și vara 2024 includ, în primul rând, elegantele genți plic XXL, dar și gențile shopper încăpătoare și coșurile țesute în stil Jane Birkin, în care poate încăpea totul! Sunt perfecte pentru muncă sau pentru călătorii.

Citește și articolul: Tendințe de top pentru primăvara-vara 2024: modă pentru femei

Genți la modă  în primăvara-vara 2024: modele XXL
Max Mara
Photo by Pietro D’Aprano/Getty Images

Metalele și sclipiciul au cucerit definitiv podiumurile de primăvară. Deloc surprinzător, tendința metalică s-a extins și la accesorii. Important este că designerii sugerează să le împletim în look-urile de zi cu zi. Printre cele mai la modă genți de mână pentru femei pentru primăvara și vara 2024 se numără gențile-bijuterii bogat împodobite (Dolce & Gabbana), modelele baguette strălucitoare, cu zirconii (Gucci) și genți crossbody cu franjuri argintii (Stella McCartney).

Genți la modă  în primăvara-vara 2024: modele tip bijuterii
Stella McCartney
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Gențile flexibile din țesături moi, cu dimensiuni ceva mai mari, sunt o tendință fierbinte de pe podiumurile de modă. De data aceasta, însă, nu este vorba despre modelul de geantă în sine, ci despre modul în care o vom purta. Designerii în frunte cu Prada, Ferragamo, Victoria Beckham și Tod’s prezintă genți clutch, shopper sau modele crossover purtate în mână, sub braț.

Genți la modă  în primăvara-vara 2024: modele purtate sub braț
Prada
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Gențile cu lanț sunt o altă tendință care este la modă de câțiva ani, dar pentru sezonul primăvară-vară 2024 vor surprinde cu un aspect ușor diferit. Care anume? Designerii au înlocuit șnururile metalice cu lanțuri masive, realizate tot din plastic sau lemn. Gențile cu lanțuri de catifea din colecția Tom Ford sau gențile moi de tip pouch bag de la Givenchy sunt alegerile noastre pentru cele mai în vogă genți de mână ale anului 2024.

Genți la modă  în primăvara-vara 2024: gențile cu barete din lanț
Givenchy
Photo by Peter White/Getty Images

Gențile la modă pentru primăvara și vara 2024 surprind prin forme interesante și… culori! Designerii nu au fost unanimi în privința unei singure culori, așa că pe podiumuri a apărut o întreagă paletă de culori. Fendi propune genți portocalii care amintesc de sorbetul de fructe. Chanel a optat pentru modele în culoarea Pantone 2024 a anului – Peach Fuzz. McQueen și Valentino, pe de altă parte, prezintă genți în nuanțe intense de roșu.

Citește și articolul: Culoarea Pantone a anului 2024 a fost aleasă! Institutul prezintă culoarea Peach Fuzz

Genți la modă  în primăvara-vara 2024: gențile colorate
Fendi
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Lista celor mai la modă genți de mână pentru primăvara-vara 2024 se încheie cu versiunile rotunde. Designerii știu că gențile circulare sunt cea mai bună modalitate de a adăuga o notă originală unui outfit. Brandul Altuzarra a prezentat pe podium genți de umăr rotunde din piele moale. Louis Vuitton a optat pentru o geantă rotundă cu un logo uriaș alb-negru. Iar pe podiumul Armani, am văzut un model rotund cu o estetică retro.

Giorgio Armani
Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Citește și articolul: Topul tendințelor în moda feminină pentru 2024 – acestea sunt hainele și accesoriile care ne vor domina garderobele!

Imagine principală: Pietro D’Aprano/Getty Images

Tendințe și Sfaturi
Insta News