CĂUTARE…

Street fashion – Paris fashion week toamnă/iarnă 2020 / 2021

Săptămânile de modă sunt în urma noastră, ceea ce înseamnă că știm ce ne-au propus designerii pentru toamnă și iarnă. Street fashion este o parte integrantă a tuturor prezentărilor de modă. Bloggerii, instagrammerii, celebritățile și editorii atrag aceeași atenție ca modelele care prezintă cele mai recente colecții. În timp ce podiumurile sunt o inspirație pentru ceea ce vom purta în sezonul viitor, street style încurajează experimentarea cu moda aici și acum. Cum arătau străzile Parisului în acest an? Cine ne-a surprins și ce mărci sunt în vogă? Citește mai departe pentru a afla mai multe despre acest subiect!

Cele mai moderne genți

Incontestabilele genți „IT BAG” sunt cu siguranță modelele puch și cassette de la Bottega Veneta. Paltonul bej și baghetele dintr-o poșetă – există ceva mai franțuzesc? Prețurile acestor genți pot provoca dureri de cap, așadar, inspiră-te de cele mai moderne modele și găsește unul similar pe modivo.ro!

View this post on Instagram

Good morning 🥖 via @ellepolska

A post shared by Jessica Knura (@jessicaknura) on

Culorile de pe străzile Parisului

Oaspeții prezentărilor de modă s-au bazat pe culoarea neagră. Am putut vedea paltoane din piele, rochii, sacouri și ținute total look. Dar există oare aici un sens mai profund? Reflectau ținutele negre dispoziții predominante, asociate problemelor climatice?

Un lucru este sigur – negrul nu poate fi detronat.

Cu toate acestea, a nu lipsit nici explozia de culori. În această primăvară, ne vom baza pe combinații neevidente de culori. Leonie Hanne dovedește că violetul și rozul formează un duo excepțional de armonios.

TREND – investește într-un costum pastelat. Acesta va fi unul dintre cele mai la modă articole vestimentare. Îl poți purta atât la serviciu, cât și în timpul ieșirilor de seară.

Bloggerul german Gitta Banko, a inclus în stilizația ei 3 tendințe fierbinți: costumul pentru femei într-o culoare vibrantă, geanta Bottega Veneta – modelul cassette, ochelarii rotunzi și pantofii legați în jurul gleznelor. O stilizare proaspătă și ușor de copiat!

Flat white pe bază de lapte de soia

Unde putem admira clasicul în ediție trendy, dacă nu la Paris? Caro Daur știe cum se face acest lucru: cu un palton oversize, un sacou bej, pantaloni într-o nuanță deschisă, cu picioare evazate și pantofi cu vârful pătrat de la Bottega Veneta. So chic!

SFAT: Atunci când vrei să achiziționezi un sacou, optează pentru o mărime mai mare decât de obicei. Sezonul acesta se poartă croielile oversize.

Crème de la crème – blazerul bej este un MUST HAVE absolut sezonul acesta. Este un articol clasic care merită inclus în garderoba ta. Evidențiată în talie cu o centură, ținuta câștigă un caracter original.

Oversize și mânecile bufante

Sacourile supradimensionate vor rămâne cu noi pentru mai mult timp. Acestea arată bine alături de rochii (în locul gecilor de piele) sau purtate peste tricouri și legate cu o centură. Această tendință nu dispare de pe Instagram și a domnit în timpul săptămânilor de modă.

View this post on Instagram

Loving my @miumiu look 👩🏼

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

View this post on Instagram

The morning of @chanelofficial by @eloan_anquez

A post shared by Charlotte Groeneveld (@thefashionguitar) on

Ce au în comun cele mai noi bluze, rochii, jachete și paltoane? Mânecile bufante, care garantează stilizări interesante și originale.

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l mai departe!
Insta News