CĂUTARE…

TOP 10 tendințe pentru sezonul primăvară-vară 2020, potrivite pentru locul de muncă

Deși tendințele pentru sezonul primăvară-vară 2020 – datorită Săptămânilor recente de modă – sunt deja cunoscute, este posibil să mai ai nevoie de ceva timp pentru a le putea adapta stilului tău. Dacă în fiecare sezon dintre cele mai populare hituri ale modei, le alegi pe cele care vor funcționa în stilizări pentru muncă, ne grăbim să te ajutăm cu câteva propuneri proaspete în materie de modă. Mai jos vei găsi o listă cu articolele vestimentare care vor fi în concordanță cu tendințele pentru sezonul viitor, dar și cu dress code-ul de birou.

Costumele stilizate în stil masculin, paltoanele, dar și curelele din piele purtate în jurul taliei și multe altele – vezi cele mai tari tendințe pentru primăvara și vara viitoare.

 

1. Cămășile din poplin

Cămașa albă este baza unei garderobe – atât masculine, cât și feminine. Prin urmare, cămășile supradimensionate, confecționate din poplin sunt printre cele mai importante tendințe pentru sezonul primăvară-vară 2020. Cămașa albă din poplin este perfectă pentru stilizările minimaliste:

 

2. Pantalonii cu dungă

Pantalonii cu o dungă călcată, cu o croială de birou ușor masculină, fac parte din elementele de styling perfecte pentru locul de muncă. Așa se întâmplă că, au apărut în mod excepțional în prezentările recente de modă, în special în colecțiile brandurilor precum Max Mara sau Fendi. Așadar, dacă ai nevoie de pantaloni care să fie potriviți pentru birou, rămânând în conformitate cu tendințele actuale pentru sezonul primăvară-vară 2020, optează pentru pantaloni mai largi, desigur, cu dungă. Poartă-i într-un spirit minimalist – cu un tricou alb și eșarfă colorată.

 

3. Sacoul de tipul boyfriend

Asociezi tendința cunoscută sub numele de power dressing, care nu întâmplător domnește într-o perioadă în care poziția femeilor în multe sfere ale vieții se consolidează? În conformitate cu această tendință, în sezonul de primăvară-vară 2020 se poartă sacourile tip boyfriend. Negrul, griul și bejul sunt potrivite în special pentru lucru, dar dacă vrei să spargi ușor caracterul ținutei – optează pentru un model într-o nuanță pastelată.

 

 

4. Centuri late

Este timpul pentru unul dintre cele mai la modă accesorii pentru primăvara și vara viitoare – cureaua/centura lată, din piele, purtată în talie. Pe catwalk-ul casei de modă Alexander McQueen, modelele au purtat acest element alături de rochii albe. Poți completa ținuta de la locul de muncă cu un sacou supradimensionat. Va arăta mult mai feminin și mai elegant.

 

 

5. Blugii cu croială dreaptă

Blugii simpli, demni de anii 90, vintage sunt un trend care întărește puternic dispozițiile ecologice, pătrunzând tot mai mult în lumea modei. Pe lângă faptul că, au fost purtați deja în sezonul precedent, poți găsi multe modele în vogă în magazinele second-hand sau chiar în … garderoba mamei. Modelele contemporane oferă, printre altele marca nemuritoare, Levi’s.

 

6. Costumul bej

Este greu să găsești un outfit mai profesionist, dar în același timp sexy și feminin, precum este costumul pentru femei. Cele în culorile pielii, precum bej sau nuanța de cămilă, sunt unele dintre tendințele puternice pentru primăvara și vara viitoare, care vor fi perfecte la locul de muncă. Poți completa stilizațiile cu acest tip de costum cu un accesoriu pastelat, cum ar fi de exemplu, o geantă de mână.

 

 

7. Fusta din satin

Fustele midi din satin nu sunt doar o tendință care, a pătruns din sezonul precedent, fără probleme în sezonul viitor, ci și un factor determinant al eleganței atemporale. Vei putea combina cu brio acest articol vestimentar feminin cu un golf negru și un sacou într-o culoare similară cu cea a fustei din satin, completând look-ul final cu o poșetă în formă de semilună cu o baretă scurtă.

 

8. Pantofii cu toc și cu barete în jurul gleznelor

De când Pierpaolo Piccoli, care este directorul casei creative a casei de modă Valentino, ca parte a show-ului Paris Haute Couture și-a încălțat modelele cu sandale cu toc înalt, cu barete clare în jurul gleznelor, putem spune că această tendință s-a răspândit precum viteza luminii. Dacă și ție ți-a plăcut, primăvara și vara la locul de muncă în loc de sandale, optează pentru pantofi, la fel de în vogă, și anume pantofi cu toc, cu călcâiul decupat și cu șireturi la nivelul gleznelor.

 

9. Fusta plisată

Odată cu revenirea modei anilor 90, în sezonul de primăvară-vară 2019 fustele plisate au revenit din nou în vogă și par să rămână și sezonul acesta cu noi. S-ar putea să ai deja un astfel de model în garderoba personală, deoarece a fost unul dintre cele mai la modă articole vestimentare ale sezonului toamnă-iarnă 2019/20. Dacă nu, atunci este timpul să investești în această tendință, pentru că fotografiile din săptămânile recente de modă au transmis un mesaj clar: fustele tip creion se poartă și anul acesta. Probabil este inutil să menționăm că, modelele cu lungimi midi sunt perfecte pentru locul de muncă?

10. Trenciurile clasice

Pe lista articolelor vestimentare pentru femei care vor fi în vogă în sezonul primăvară-vară 2020 și care vor fi, de asemenea, potrivite pentru locul de muncă ar trebui să fie incluse trenciurile clasice, în nuanțe de nisip. Indiferent dacă vei privi fotografiile de la săptămâna modei de la Copenhaga, Paris, Londra sau New York – peste tot vei întâlni stilizații cu paltoane atemporale de primăvară.

 

Imagine principală: Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l mai departe!
Insta News