MODIVO DAYS! Obține o extra reducere la produsele selectate de la mărcile de top VEZI MAI MULT >>>

CĂUTARE…

„Levi’s® 501®. Numărul care a schimbat totul” – vezi campania originală de celebrare a celei de-a 150-a aniversări a blugilor emblematici Levi’s

2 min.
În acest articol:

Șliț cu nasturi, picior drept, etichetă roșie – acestea sunt trăsăturile caracteristice ale blugilor cult Levi’s® 501®, care sunt pe piață de aproape 150 de ani. Celebrând trecutul, prezentul și viitorul pantalonilor iubiți în toată lumea, brandul american a creat campania „Levi’s® 501®. Numărul care a schimbat totul”. La eveniment au participat, printre alții, rapperul Kid Cudi, designerul Tremaine Emory și stilista Gabriella Karefa-Johnson.

Blugii 501® sunt un model iconic de pantaloni Levi’s®, care a schimbat pentru totdeauna lumea modei. Deși au trecut aproape 150 de ani de la producerea primei perechi, blugii îndrăgiți de artiști, muzicieni și influenceri din întreaga lume sunt în continuare unul dintre cele mai dorite articole vestimentare.

modivo days 2024

Brandul Levi’s® este întruchiparea stilului clasic și casual american. Istoria sa datează din 1873, când Levi Strauss & Co. a primit în mod oficial un brevet pentru niturile din cupru pentru salopete de lucru din denim. Datorită acestui fapt, modelul iconic 501® a fost proiectat câțiva ani mai târziu. Pantalonii Levi’s® au devenit o expresie a rebeliunii tinereții și a exprimării de sine creative. Au revoluționat piața modei, demonstrând că un singur articol vestimentar poate fi punctul de plecare pentru crearea unui stil distinctiv pentru fiecare persoană.

blugi Levi's® femei

Fie că optezi pentru un model vintage, pentru blugii grunge rupți și largi din anii ’90 sau pentru pantalonii clasici cu picior drept, modelul Levi’s® 501® nu se va demoda niciodată.

În fiecare sezon, Levi’s® lansează o nouă croială, ușor modificată, a pantalonilor 501® originali, care este în concordanță cu tendințele actuale. Anul acesta, este vorba despre modelul Levi’s® 501® ’90s, care face referire la estetica hainelor de la sfârșitul anilor ’90. Datorită croielii mai lejere pe șolduri și picioare, modelul Levi’s® 501® reflectă perfect climatul acelor ani, când „mai lejer” sau chiar „ușor neglijent” reprezenta un stil aparte.

Levi's® damă

Descoperă blugii Levi’s® 501® pentru femei

„Când vine vorba de denim, nostalgia poate fi o sursă atât de confort, cât și de stil. Să ai o pereche preferată de blugi uzați din trecut este ceea ce dorim să surprindem în noul model 501® ’90s. Acesta amintește de stilul vintage, dar este proaspăt și modern. Sursa de inspirație pentru acest model a venit din modul în care oamenii purtau 501-urile noastre la sfârșitul anilor ’90. Un pic mai casual, un pic mai neobișnuit și cool”, spune Karyn Hillman, Chief Product Officer la Levi Strauss & Co.

blugi Levi's® bărbați

Descoperă blugii Levi’s® 501® pentru bărbați

Pentru a celebra trecutul, prezentul și viitorul blugilor Levi’s®, iubiți în toată lumea, și pentru a lansa noul model 501® ’90s, marca a făcut echipă cu șapte vizionari. Poveștile lor ilustrează perfect spiritul brandului, iar stilul lor te inspiră să-ți găsești propriul drum.

Levi's® bărbați

În campania „Levi’s® 501®. Numărul care a schimbat totul” a participat: rapperul Kid Cudi, designerul Tremaine Emory, fondatorul Beastie Boys, Mike D, stilista Gabriella Karefa-Johnson și modelul, muzicianul și membrul trupei punk The Paranoyds, Staz Lindes. Celebrități și icoane ale culturii pop pozează în fotografii, purtând blugii emblematici Levi’s®.

blugi Levi's®

Citește și articolul >>> Cum să alegi blugii potriviți pentru silueta ta? Găsește modelul perfect!

Imagini: materiale de presă.

Tendințe și Sfaturi
Insta News