MODIVO DAYS! Obține o extra reducere la produsele selectate de la mărcile de top VEZI MAI MULT >>>

CĂUTARE…

Birgitte Herskind pe MODIVO: descoperă brandul scandinav pentru femei contemporane!

2 min.

Birgitte Herskind știe cum să combine stilul clasic și cel modern ca nimeni altcineva. Designerul și femeia din spatele brandului vestimentar Birgitte Herskind inspiră de câțiva ani iubitorii de stil scandinav, simplitate și minimalism. Află mai multe despre istoria brandului și vezi cea mai recentă colecție pentru primăvara-vara 2022, care este acum disponibilă pe MODIVO!

modivo days 2024

Simplitate, calitate și modernitate – acestea sunt valorile care îl ghidează pe designerul brandului îndrăgit de minimaliști și influenceri scandinavi.

Brandul Birgitte Herskind a fost fondat în 2017 la Copenhaga de către designerul cu același nume. Birgitte a petrecut mai mult de 30 de ani acumulând experiență în industria modei pentru a-și îndeplini în cele din urmă visul din copilărie și pentru a-și înființa propriul brand care oferă îmbrăcăminte de calitate. Creațiile lui Birgitte Herskind se adresează femeilor care apreciază minimalismul și conceptul de capsulă. Potrivit acesteia, hainele simple, dar rafinate, realizate din materiale de înaltă calitate, sunt menite să fie ușor de combinat între ele, făcând posibilă crearea multor ținute stilate.

Două femei: una dintre ele poartă o rochie neagră și sandale romane, iar cealaltă o salopetă neagră și pantofi cu toc negri

Fot. Materiale de presă

Care este principala sursă de inspirație pentru Birgitte Herskind? În primul rând, iubita ei Copenhaga. Estetica orașului, culorile, arhitectura și stilul de viață al locuitorilor săi sunt toate elemente care se regăsesc în modelele mărcii și în cele mai fine detalii ale acestora. Marca daneză combină cu pricepere clasicul și modernul – eleganța și exclusivitatea cu libertatea.

Femeie cu palton bej și ochelari de soare negri

Femeie cu palton bej și ochelari de soare negri

Fot. Materiale de presă

Marca Birgitte Herskind este foarte populară în rândul influencerilor din întreaga lume. Printre fanii brandului scandinav se numără și fetele it poloneze: Gosia Boy și Justyna Czerniak, care au ales modelele brandului pentru prezentările din acest an care au avut loc în cadrul Săptămânii Modei de la Copenhaga.

Colecția mărcii Birgitte Herskind se găsește pe MODIVO:

Pentru Birgitte Herskind, calitatea este o prioritate absolută. Brandul dorește să folosească țesături italiene și tehnici de producție inovatoare menite să reducă la minimum efectele negative ale îmbrăcămintei. Cele mai multe dintre modelele mărcii daneze sunt realizate în Europa într-un mod sustenabil, folosind materiale ecologice, cum ar fi bumbacul organic și viscoza LENZING™ ECOVERO™ sau țesături reciclate.

Citește și articolul: Țesăturile ecologice în modă – un ghid cuprinzător al materialelor și îmbrăcămintei ecologice >>>

Femeie cu top negru, fustă neagră plisată și șlapi

Fot. Materiale de presă

Articolele vestimentare ale Birgitte Herskind sunt certificate FSC organic, ceea ce garantează că țesăturile obținute din celuloză de lemn, cum ar fi viscoza sau bambusul, provin din păduri gestionate în mod sustenabil sau din materiale reciclate.

Brandul Birgitte Herskind se opune tendințelor în continuă schimbare și oferă modele atemporale, care cu siguranță vor fi pe placul minimaliștilor și al iubitorilor de stil scandinav. O paletă cromatică limitată la culori de bază și câteva culori în tendințe, forme elegante și simple cu accente neașteptate și materiale de înaltă calitate sunt caracteristicile colecției Birgitte Herskind pentru primăvara-vara 2022.

Două femei în crop topuri și pantaloni scurți negri

Fot. Materiale de presăO femeie cu bikini alb și sandale romane cu toc

Fot. materiale de presă

Încă o dată, brandul s-a concentrat pe piese de garderobă care sunt concepute pentru a rezista ani de zile fără a se demoda. În colecție vei găsi sacouri oversize perfect croite care formează ținute cu pantaloni, rochii de zi cu zi și de cocktail cu detalii neobservate, bluzițe și topuri basic de înaltă calitate, precum și body-uri senzuale cu decupaje. Caracterul crud al formelor și materialelor folosite contrastează adesea cu efectul final, șic.

Două femei: una poartă un costum negru, ochelari de soare negri și cealaltă un costum bej, o bluză pe gât neagră și ochelari de soare negri

Fot. Materiale de presă

Tendințe și Sfaturi
Insta News