MID SEASON SALE până la -30%! Cumpără produse de top la prețuri și mai mici. VEZI MAI MULT
CĂUTARE…

Pantalonii scurți pentru bărbați – cu ce se poartă? Iată câteva stilizări moderne

2 min.

Pantalonii scurți pentru bărbați sunt elementul de bază al îmbrăcămintei pentru sezonul de primăvară-vară. Începutul acestei perioade este un moment bun pentru a completa golurile din garderobă. Pantalonii scurți pentru bărbați sunt un must-have absolut, mai ales în moda de stradă. Cum sunt purtați de vedete, influenceri și de modelele street style? Vei afla citind rândurile de mai jos. Descoperă cum să asortezi aceste articole vestimentare pentru a fi în pas cu ultimele tendințe de modă! Cele mai la modă croieli pot fi găsite pe MODIVO.

Începutul noului sezon este momentul perfect pentru a-ți reorganiza garderoba. Cu ceva timp în urmă am scris despre garderobele capsule, care constau în colectarea unor articole vestimentare și accesorii pentru o stilizare ușoară – în multe moduri diferite. Pantalonii scurți pentru bărbați sunt unul dintre elementele esențiale din garderoba masculină, în conformitate cu podiumurile din lume, precum și cu tendințele de street style. Atât influencerii, cât și vedetele îi poartă. Recent, au apărut în colecțiile brandurilor precum Dolce & Gabbana, Etro, Gucci și Rick Owens. Citește mai departe și descoperă de ce merită să investești în pantaloni scurți pentru bărbați și cum să porți aceste piese atemporale.

MSS

Pantalonii scurți pentru bărbați au apărut în colecțiile celor mai populare mărci din lume. În sezonul primăvară-vară 2021, nu există limite pentru croială – atât pantalonii scurți de tipul bermude cât și modelele mai scurte sunt în vogă. Același lucru este valabil și în ceea ce privește imprimeurile. Modelele simple în culori neutre sau pastelate vor fi o alegere bună, precum și modele florale și pantaloni scurți în stilul workwear (o altă tendință puternică promovată de mărci precum JW. Anderson, Dior și Gucci).

Potrivit tendințelor modei de stradă, pantalonii scurți sunt articole vestimentare de bază, nu doar în acest sezon. Așadar, dacă investiți în câteva perechi acum, cu siguranță se vor asorta de minune cu majoritatea lucrurilor pe care le ai deja în dressing. Vei putea purta cu succes pantaloni scurți în următorii ani – sunt piese foarte universale care trebuie să își găsească locul în garderoba ta.

766

Pantaloni scurți Bugatti / Pantaloni scurți CMP

Atât designerii, cât și influencerii de modă sunt de acord cu un singur lucru: în sezonul primăvară-vară 2021, cea mai la modă opțiune de stilizare pantalonilor scurți pentru bărbați este cea cu tricouri, bluze cu mâneci lungi și cămăși introduse în pantaloni scurți. Teoretic nimic nou, dar acest mic detaliu schimbă foarte mult efectul final. În primul rând, adaugă nonșalanță și ușurință fără prea mult efort. În plus, uniformizează proporțiile siluetei, evidențiind talia.

Te invităm să citești și acest articol: Trenduri: moda masculină pentru sezonul primăvară-vară 2021 >>>

Pantalonii scurți sunt asociați cu stilul sportiv și, de fapt, derivă din acesta, dar în acest sezon combinația dintre sport și eleganță va fi una fierbinte. Streetwear-ul din acest sezon a dovedit că nu există o combinație mai șic decât pantalonii scurți în nuanțe închise și un sacou – ușor supradimensionat, dacă îți poți permite. Este o combinație perfectă pentru întâlniri mai puțin formale, dar totuși de afaceri, o petrecere elegantă sub stele sau un cocktail cu prietenii.

767

Pantaloni scurți Calvin Klein Jeans / Sacou Joop!

O altă tendință puternică, observată pe străzile celor mai moderne orașe, sunt pantalonii scurți pentru bărbați în combinație cu o cămașă albă. Acest look clasic și atemporal este o propunere la modă și o alternativă pentru un sacou elegant.

Un look casual, adică pantaloni scurți și un hanorac confortabil

Datorită pandemiei, probabil cu toții am tras concluzia că, confortul joacă un rol imens în dulapurile noastre. Țesăturile confortabile și moi, plăcute la atingere și stilizările care nu restricționează mișcarea, stau la baza garderobei de zi cu zi. Prin urmare, putem paria că, combinația de pantaloni scurți și hanorace pentru bărbați va bate recorduri de popularitate în acest sezon. Se poartă combinațiile minimaliste de texturi netede și culori neutre. Optează pentru asa-numitele modele de hoodies, adică hanorace mari cu glugă. Alege varianta care se potrivește cel mai bine stilului tău și nu uita de sneakerșii atemporali!

768

Pantaloni scurți Tommy Hilfiger / Pantaloni scurți Alpha Industries

Tendințe și Sfaturi
Insta News