MODIVO DAYS! Obține o extra reducere la produsele selectate de la mărcile de top VEZI MAI MULT >>>

CĂUTARE…

Un accesoriu indispensabil pentru fiecare bărbat – portofelul elegant pentru bărbați

2 min.

Există accesorii pe care ar trebui să le aibă fiecare persoană, indiferent de stilul pe care îl preferă. Această categorie include, fără îndoială, un portofel pentru bărbați în care poți stoca bani sau documente în siguranță. Cu toate acestea, pentru ca acesta să îndeplinească acest rol, trebuie să fie selectat în mod corespunzător. Dar care este modelul potrivit?

Atunci când vrei să achiziționezi un portofel, trebuie să acorzi atenție mai multor aspecte de bază, cum ar fi: materialul, dimensiunea, tipul de fixare și culoarea.

modivo days 2024

Portofelele pentru bărbați sunt cel mai adesea confecționate din materiale plastice, precum și din piele naturală și ecologică. Primele dintre acestea, la producția cărora se folosește, printre altele poliesterul sau nailonul sunt o opțiune excelentă pentru pasionații de sport sau pentru stilizări urbane lejere. Modelele din materiale plastice sunt rezistente la zgârieturi și abraziuni și, datorită dimensiunilor în general mici, pot fi ascunse cu ușurință într-un buzunar de pantaloni sau sacou.

Pe de altă parte, portofelele din piele se disting prin durabilitate ridicată și viață lungă – acest lucru se aplică în special produselor din piele naturală. Dezavantajul lor poate fi sensibilitatea la zgârieturi sau alte mici daune. Totuși, acest lucru nu schimbă faptul că portofelul din piele este extrem de elegant și, în același timp, un accesoriu atemporal, motiv pentru care orice bărbat cu clasă ar trebui să îl aibă.

Știai că…?

Pielea naturală are un miros specific aproape imposibil de falsificat. Datorită acestui fapt, este destul de ușor să o distingem de piele ecologică, a cărei aromă seamănă cu cauciucul.

Mulți bărbați sunt ghidați în primul rând de funcționalitatea lor atunci când aleg orice accesorii. Dacă și tu faci parte și din acest grup, probabil te aștepți că portofelul tău să aibă un spațiu pentru numerar, documente, carduri de plată și … nimic mai mult. În această situație, optează pentru un portofel dublu pliat – deși este un model compact, îl poți ascunde cu ușurință în aproape orice buzunar.

197

Vei putea introduce cu ușurință bani, cărți sau documente într-un portofel cu mai multe compartimente.

Sau poate că portofelul ideal pentru tine ar trebui să ofere cât mai multe compartimente? Prin urmare, îți propunem un portofel triplu pliat. Este mai mare, așadar este mai bine să-l transporți într-un rucsac, geantă sau servietă, dar vei putea stoca în el cu ușurință toate articolele necesare.

Majoritatea portofelelor pentru bărbați sunt păstrate în culori simple. Cu toate acestea, bărbații nu se plâng de acest lucru – un portofel negru, maro, albastru bleumarin sau gri nu este doar mai elegant, ci și universal. Poți purta cu ușurință un astfel de accesoriu în fiecare zi, atât în ținute smart casual, cât și pentru ocazii speciale care necesită o ținută solemnă și oficială.

198

Cauți un portofel universal și elegant? Modelul negru va fi o alegere clasică!

Ultimul aspect important este fixarea portofelului, de care depinde în mare măsură siguranța conținutului stocat. O soluție populară este fixarea tradițională, cu capsă, care protejează banii, documentele sau cardurile, dar oferă și acces facil și rapid la aceștia. Clipurile magnetice sunt, de asemenea, o soluție practică. O alegere bună va fi și un model cu un compartiment cu monede cu fermoar – acest lucru îți va permite să eviți pierderea accidentală a banilor.

Tendințe și Sfaturi
Insta News