NOUL SEZON: PRIMĂVARĂ-VARĂ ’24! DESCOPERĂ TENDINȚELE DE MODĂ >>>

CĂUTARE…

Tabelul de mărimi pentru pantaloni pentru bărbați. Cum să alegi perechea perfectă?

2 min.

Cumpărarea pantalonilor care se potrivesc perfect este adesea o provocare. Marcajele de pe etichetă pot fi dificil de descifrat, iar blugii care se potrivesc perfect în talie se pot dovedi a fi prea scurți. De aceea, merită să consulți tabelele de mărimi pentru pantalonii de bărbați, disponibile în majoritatea magazinelor online. Află cum să le folosești!

SS 24

La MODIVO, fiecare produs a fost măsurat și descris individual de către specialiștii noștri, astfel încât poți fi sigur că vei face alegerea corectă.

Pentru început, îți recomandăm să consulți ghidul nostru – Cum se interpretează mărimile pantalonilor? Este mai ușor decât crezi! Vei învăța ce înseamnă numerele de pe etichete și cum să le convertești din inch în centimetri.

Tabelele de mărimi pot fi simplificate sau extinse. Depinde mult de producător și de standardele magazinului online. Mărcile se bazează, de obicei, pe o dublă marcare: W (talie), care reprezintă talia și L (lungime) – lungimea piciorului. Din păcate, cifrele sunt exprimate în inch.

În tabelul de mărimi al pantalonilor pentru bărbați poți verifica mărimile reale în centimetri. Acestea sunt enumerate în comunicat:

  1. lungimea piciorului

  1. înălțimea talie față

  1. lungimea totală a pantalonilor

  1. lățimea piciorului,

  1. lățime la șolduri,

  1. lățimea taliei.

Mărimile pantalonilor pentru bărbați

Tabelul de mărimi pentru bărbați face mult mai ușoară cumpărarea de pantaloni online. În magazinul online MODIVO îl vei găsi în partea dreaptă, chiar sub numele produsului și preț >>> VEZI AICI. Nu uita că mărimile pot diferi în funcție de producători!

Iată un tabel de mărimi de la brandul Wrangler:

Mărimi europene pentru pantalonii de bărbați. Tabel de mărime pentru blugi Guess Angels.

Merită să reții că piesele de îmbrăcăminte se măsoară de obicei din față și pe plat. Prin urmare, este posibil să existe diferențe minime în măsurătorile reale (+/- 2 cm). În cazul în care produsul în cauză are o închidere cu fermoar sau cu nasturi – acestea sunt închise/încheiate în mod corespunzător.

Citește și articolul: Blugi moderni pentru bărbați – cele mai importante tendințe pentru sezonul primăvară-vară 2021 >>>

Pe lângă mărimile europene, se folosesc și mărimi internaționale (S, M, L, XL…). Pentru comparație, vezi tabelul de pantaloni Rage Age.

Mărimi internaționale pentru pantalonii de bărbați. Tabel de mărimi pentru pantalonii marca Rage Age.

Întotdeauna este mai bine să probezi o pereche și să vezi cu ochii tăi dacă ți se potrivește corect și este confortabilă. De aceea, îți recomandăm să comanzi 2, 3 sau chiar 4 articole de pe MODIVO, profitând de livrarea gratuită de la 99 lei la plata în avans și, mai ales, de returul gratuit. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a returna pantalonii, așa că nu trebuie să te grăbești.

Odată ce cunoști mărimile unei mărci, îți va fi mai ușor să faci cumpărături pe viitor. Spor la cumpărături!

Citește și articolul: Garderoba capsulă pentru bărbați – ce ar trebui să conțină? >>>

Imagine principală: Photo by Benjamin Rascoe on Unsplash

Tendințe și Sfaturi
Insta News