MODIVO DAYS! Obține o extra reducere la produsele selectate de la mărcile de top VEZI MAI MULT >>>

CĂUTARE…

Samsøe Samsøe – povestea unui brand danez care cucerește Europa. Ce merită să știi despre el?

2 min.

Fondatorii Samsøe Samsøe, Peter Sextus și Per-Ulrik Andersen, spun despre creația lor vestimentară că este „un brand internațional înrădăcinat în simplitatea scandinavă”. Cu o aluzie la moștenirea scandinavă, Samsøe Samsøe are o estetică ce combină utilitatea stilului de stradă din Copenhaga cu spiritul scandinav prin excelență. Colecțiile transcend tendințele, bazându-se pe faimoasa tradiție daneză în materie de design pentru a crea o modă minimalistă, accesibilă și abordabilă. Ce altceva merită să știi despre acest brand danez? Citește mai jos.

modivo days 2024

Brandul Samsøe Samsøe devine din ce în ce mai puternic și va fi în curând în atenția celor mai mari nume din modă.

Originile brandului Samsøe Samsøe datează din 1993, când frații Klaus și Preben Samsøe au deschis un mic magazin de firmă în Cartierul Latin din Copenhaga. Inițial, a vândut doar bijuterii, dar în curând brandul și-a extins gama pentru a include tricouri de înaltă calitate, în special pentru bărbați. În 2000, Peter Sextus și Per-Ulrik Andersen au preluat controlul mărcii, transformând-o într-o casă de modă internațională care oferă îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii contemporane pentru bărbați și femei. Făcând un semn către moștenirea sa scandinavă, Samsøe Samsøe se definește printr-o estetică ce combină energia utilitară a stilului de stradă din Copenhaga cu spiritul scandinav prin excelență. Colecțiile transcend tendințele, bazându-se pe faimoasa tradiție daneză în materie de design, rezultând o modă minimalistă și accesibilă, cu un aer nordic distinct.

Ce caracterizează marca daneză Samsøe Samsøe? Este vorba, cu siguranță, de simplitatea modelelor lor, combinată cu încorporarea abilă a celor mai recente tendințe în colecțiile lor și, bineînțeles, bazată pe o manoperă de înaltă calitate. Așadar, dacă te inspiră stilul plin de culoare al creatorilor de tendințe scandinave, acest brand te va ajuta cu siguranță să îți completezi garderoba scandinavă. Gama Samsøe Samsøe include:

  1. îmbrăcăminte cu imprimeuri colorate, cu un aer danez;

  1. articole clasice, cum ar fi o cămașă albă sau o bluză gri;

  1. rochii cu forme neobișnuite;

  1. tricouri vintage imprimate;

  1. articole cu un finisaj din piele (eco!);

  1. articole de bază simple care completează perfect ținutele colorate.

Cum se poartă Samsøe Samsøe? Descoperă mai jos cum sunt purtate articolele brandului de către trendsetteri scandinavi și inspiră-te din outfiturile lor.

rochie din satin, botine cowboy negre, geantă neagră din piele

Christian Vierig via Getty Images

Botinele cowboy combinate cu rochiile din satin sunt un look foarte a’la Samsøe Samsøe. Creatoarea de tendințe poartă o rochie de la acest brand. Poți găsi modele similare de rochii de acest brand pe MODIVO.

geantă galbenă, cămașă în dungi, pantaloni scurți culoare deschisă, botine cowboy albe

Christian Vierig via Getty Images

Cămășile cu imprimeuri, supradimensionate și colorate sunt unul dintre pilonii stilului scandinav. Trendsetterul din fotografia de mai sus a ales un model de la Samsøe Samsøe, combinându-l cu o parte inferioară neutră și o geantă colorată.

pantaloni maro din piele, maieu alb, sandale cu toc gros, batic, ochelari de soare negri

Edward Berthelot via Getty Images

Trendsetterii pasionați de stilul scandinav adoră să combine piesele retro cu cele moderne cu finisaj din piele. În fotografia de mai sus, influencerul poartă pantaloni Samsøe Samsøe cu un maiou basic și o eșarfă „babușka”, foarte la modă în ultima perioadă.

rochie roz, sandale roz cu toc

Christian Vierig via Getty Images

Atâta timp cât nu îți este teamă de culori puternice cu accesorii vintage sau discrete, gama Samsøe Samsøe va fi cu siguranță pe placul simțului tău estetic. În imaginea de mai sus, trendsetterul poartă o rochie roz a brandului.

Imagine principală: Christian Vierig via Getty Images

Tendințe și Sfaturi
Insta News