CĂUTARE…

Prezentarea generală a paltoanelor de iarnă pentru bărbați

Paltonul perfect pentru bărbați combină mai multe elemente principale: trebuie, mai presus de toate, să fie practic și confortabil, dar și elegant. Deoarece este o piesă vestimentară care este folosită puțin mai des decât o cravată sau papion, ar trebui să se armonizeze cu alte articole vestimentare din garderobă. Merită să alegi un model simplu – se va potrivi cu majoritatea stilizărilor de zi cu zi în combinație cu un pulover, o cămașă sau un hanorac supradimensionat.

Un model clasic: trench-ul

Trench-ul este un model al stilului clasic care a fost folosit inițial ca un articol vestimentar pentru exterior în timpul operațiunilor militare pe front. A fost purtat de ofițeri și de către vedetele de la Hollywood. Este suficient să ne amintim de celebra stilizare a lui Humphrey Bogart din filmul Casablanca (1942). Puține modele de haine se pot lăuda cu un trecut atât de unic. Va arăta bine în combinație cu o bluză pe gât din lână și și o pereche de pantofi oxford din piele, creând o versiune atemporală a unui look de zi cu zi.

433434

BUGATTI

În versiunea bej / nuanța cămilei

Acest model va fi perfect pentru un look în nuanțe mai închise – îi va oferi lejeritate, luminând ușor aspectul final. Această culoare arată minunat în combinație cu gri și grafit. Este important de reținut că, nu trebuie să exagerezi cu cantitatea excesivă de forme și texturi în stilizările cu acest palton. Nuanțelor de bej și cămilă le place cel mai mult compania articolelor vestimentare simple, minimaliste.

435436

BALDESSARINI/TOMMY HILFIGER

Într-o formă modificată

Un palton sub forma unui pulover lung? Sigur că da! Modelele de la marca Rage Age sunt o alternativă excelentă pentru bărbații care caută îmbrăcăminte outdoor în afară de gecile cu puf tipice, dar care nu se simt cu adevărat confortabil în versiunea clasică a unui palton. Datorită detaliilor argintii, cum ar fi un fermoar sau finisajul buzunarelor laterale, totul are un caracter rock ‘n’ roll. Gluga este, de asemenea, un element foarte funcțional, care putem spune că este un must-have pentru toamnă și iarnă.

437438

RAGE AGE/ RAGE AGE

În carouri

Paltoanele cu carouri sunt din nou în vogă! Designul promovat în acest sezon de marile case de modă precum Gucci și Givenchy este oficial unul dintre cele mai fierbinți printuri din această iarnă. Nu trebuie să îți fie frică să combini imprimeurile – în acest sezon poți asorta carourile cu carouri renunțând la ideea stilizăriilor exagerate. Este cu siguranță o propunere excelentă pentru individualiștii care nu se abat de la experimentele de modă.

439440

TOMMY HILFIGER/ BALDESSARINI

Negru atemporal

Acesta este un model care cu siguranță nu are nevoie de introducere. Un articol clasic în forma sa atemporală. Se armonizează perfect atât cu elementele de garderobă colorate, cât și cu un total look negru. Cu siguranță este culoarea acestui sezon.

441442

KARL LAGERFELD/TOMMY HILFIGER
Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l mai departe!
Insta News