MODIVO DAYS! Obține o extra reducere la produsele selectate de la mărcile de top VEZI MAI MULT >>>

CĂUTARE…

Paltoane moderne pentru primăvara 2020

2 min.

Odată cu sosirea primăverii, merită să-ți completezi garderoba cu un palton elegant. Este un articol vestimentar clasic, pe care îl poți combina cu ținute elegante, casual și chiar sportive. În acest sezon, în afară de trenciurile atemporale, se poartă printre altele, modelele tip halate sau cele ușori largi, în nuanțe deschise. Citește mai departe pentru a afla care sunt propunerile noastre în materie de paltoane la modă pentru primăvara anului 2020.

 

modivo days 2024

Descoperă ce modele de paltoane ne propun designerii de modă pentru sezonul de primăvară 2020.

Ceea ce nu a putut fi trecut cu vederea în cadrul prezentărilor de modă din primăvara-vară 2020 a fost un aer de prospețime sub forma unei game întregi de culori pastelate. Versiunile albite de roz, verde, violet sau albastru au fost prezentate de designeri precum Max Mara, Acne și Gucci.

Așadar, dacă îți dorești să porți puțină culoare, optează pentru un palton de primăvară, în nuanțe pastelate. Un roz extrem de feminin, pastelat va fi o alegere excelentă. Nu-ți place rozul? Ce zici de o nuanță la fel de modernă, de albastru, în ediția de baby blue, sau … mentă, care după mai multe sezoane de absență revine în în forță?

 

Sfatul stilistului

Te întrebi cu ce poți purta paltonul într-o nuanță pastelată? Inspiră-te din ținutele modelelor din imaginea de mai jos și poartă-l alături de articole vestimentare negre, în stilizații total look sau cu alte culori deschise, dar clasice.

223

Palton MAX&CO.

PaltonMARELLA

Nu ai încă un trench în garderoba ta personală? Atunci este timpul să achiziționezi un model. De ce? Ei bine, este un articol vestimentar care nu iese niciodată din modă. Ce alte avantaje are? Iată câteva dintre ele:

  • mulți stilisti subliniază că acesta este un element care nu poate lipsi din garderoba capsulă a unei femei;
  • trenciul este paltonul ideal pentru primăvară și toamnă;
  • va completa perfect ținutele de zi cu zi, cu tocuri înalte, dar și cu încălțăminte sport;
  • va servi, de asemenea perfect, ca și îmbrăcăminte clasică, de exterior, pentru rochii de cocktail, pentru nunți sau alte ocazii.

În timpul prezentărilor de modă pentru sezonul de primăvară 2020, trenciurile au fost incluse în colecțiile caselor de modă precum Burberry sau Max Mara.

Pe MODIVO.ro vei găsi trenciuri în multe culori și modele diferite. Cea mai versatilă este varianta bej, care se potrivește cu majoritatea altor nuanțe.

224

Palton LIU JO

Palton GUESS

Ținutele în nuanțe deschise, precum bej, alb sau fildeș, au putut fi văzute în cadrul prezentărilor de modă pentru sezonul de toamnă și iarnă, iar totul indică faptul că această tendință va rămâne cu noi mai mult timp. Paltoanele albe, precum și ținutele din cap până-n picioare în această culoare se bucură de un adevărat succes în rândul bloggerilor de modă.

În cadrul prezentării de modă a colecției de primăvară Max Mara, am putut vedea, printre altele, paltonul alb:

Cu ce se poartă paltonul alb? Inspiră-te din ținuta influencer-ului Zina Charkoplia și poartă-l alături de alte culori de bază, precum bej și negru. Vei avea un look și extrem de elegant.

225

Palton TWINSET

Palton MAX MARA LEISURE

Știi deja ce model de palton să alegi pentru primăvara aceasta pentru a fi în pas cu moda? Pe MODIVO.ro găsești mai multe articole vestimentare și accesorii must-have pentru primăvară.

Tendințe și Sfaturi
Insta News