CĂUTARE…

Moda masculină: ce tendințe din 2021 vor fi în vogă și în 2022?

Cea de-a doua parte a anului 2021 a fost marcată de tendințe masculine, cum ar fi gecile și paltoanele din piele, puloverele cu modele, culorile intense, noile croieli, gecile în stil universitar, șepcile de baseball și vestele tricotate. Dacă ai urmărit tendințele în modă ale anului și ți-ai echipat garderoba cu cel puțin o parte dintre acestea, avem vești bune: unele dintre tendințele de anul trecut vor fi la modă și în 2022. Care dintre ele? Vei afla citind rândurile de mai jos.

Creatorii de modă sunt din ce în ce mai preocupați de aspectul ecologic al modei, așa că, în loc să creeze tendințe din ce în ce mai noi, ei încearcă din ce în ce mai mult să le planifice pe termen lung.

  1. Eleganța sportivă

Asortarea elementelor elegante și sportive, cunoscută sub numele de stil athleisure, este în trend de câteva sezoane, iar anul 2022 nu va face excepție. Poartă pantalonii de costum cu hanorace și asortează sacourile sau cămășile cu treninguri .

  1. Compleurile

Seturile stilate și-au făcut deja simțită prezența la începutul anului 2021, luând forma seturilor de trening, a celor formate din cămăși și pantaloni sau chiar a variantelor cu sacou. Aceste tipuri de seturi vor rămâne în tendințe și în 2022: de la costume colorate, la total look-uri din denim și uniforme.

  1. Vestele

Vestele au fost greu de ignorat în ultima vreme. Acestea au luat cu asalt lumea modei, atât în varianta de costum, cât și în cea tricotată și, mai târziu, în cea matlasată. Poate părea o tendință de un sezon, dar, spre surprinderea experților din industria modei, au rămas cu noi mult mai mult timp. În 2022, merită totuși să-ți completezi garderoba cu un astfel de articol vestimentar.

  1. Carourile

Modelul atemporal de tartan rămâne în tendințe chiar și în primăvara-vara anului 2022. Accesoriile în carouri sunt asociate de obicei cu toamna și iarna, dar nu trebuie să fie așa. Un costum în carouri este extrem de elegant și potrivit pentru multe ocazii, chiar și pentru ocazii mai puțin formale. Dacă costumele nu sunt piesa preferată din garderoba ta, nu ai nimic de pierdut, carourile la modă pot fi purtate și pe paltoane, cămăși, pantaloni și accesorii.

  1. Culorile intense

Încă de când verdele intens a devenit cunoscut sub numele de „bottega green”, după numele casei de modă care l-a lansat, iar albastrul cobalt s-a dovedit a fi contrastul perfect pentru ansamblurile geometrice negre, culorile intense au fost foarte populare. Atât de mult, încât vor fi în vogă și în 2022.

Imagine principală: Edward Berthelot / via Getty Images

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l mai departe!
Insta News