CĂUTARE…

London Fashion Week toamnă / iarnă 2020-2021

Unele persoane, după un intens maraton de modă la New York, sar peste Londra și își fac apariția doar la Milano și Paris. Cei mai persistenți ajung însă la Londra. Spectacolele care au loc acolo nu sunt cele mai așteptate din industrie, dar nu merită cu siguranță ignorate. Britanicii se concentrează pe stilizări lejere și deseori punk. Fashion street în Londra este o adevărată paradă a creativității!

Victoria Beckham

În primul rând s-au așezat cei mai importanți invitați ai spectacolului – familia Victoriei, David Beckham cu fiii săi: Romeo, Cruz și fiica lui Harper, precum și redactorul-șef al ediției americane Vogue, Anna Wintour.

Spectacolul a avut loc într-o clădire din secolul al XVII-lea în care familia regală a organizat petreceri fastuoase în timpul dinastiei Tudor. Elementele scenice au inclus fresce originale rubensiene pe tavan.

„Diverse viziuni ale feminității m-au inspirat să creez colecția. Nu trebuie să respectăm regulile. Ne putem baza pe instinct “, a spus Victoria. S-a bazat pe modele clasice. Nu a lipsit nici minimalismul și rafinamentul caracteristic creațiilor ei. Ținutele prezentate sunt ideale pentru utilizarea de zi cu zi, precum și pentru ieșiri importante și de seară. De remarcat sunt rochiile lungi cu decolteu adânc, paltoanele supradimensionate, puloverele colorate și rochiile tricotate.

Burberry

Unele dintre cele mai căutate supermodele au luat parte în prezentare: Gigi Hadid, Bella Hadid, Kendall Jenner, Irina Shayk și Joan Smalls.

Cel mai englezesc brand, care este asociat în primul rând cu carourile iconice, pentru acest sezon a propus diferite versiuni de trenciuri, de pe care, desigur, nu au lipsit celebrul motiv.

Colecția a fost creată în culori frumoase, simple. Articolele vestimentare sunt disponibile în toate nuanțele cafelei: espresso, cappuccino, americano și latte. Riccardo Tisci a așezat faimoasele carouri pe toate elementele de ținută: genți, paltoane, pantaloni și cămăși. După cum știm, în Londra se poartă carourile!

Designerul de la Burberry a creat un brand cool, iar din colecțiile lui cele mai dorite elemente din ultimele sezoane. Tisci combină inteligent moda de lux cu îmbrăcămintea streetwear și ne face să vrem să purtăm creațiile lui!

JW Anderson

Colecția numită „Nouveau Chic” a fost expresivă și diversă. Creată cu gândul la femeile sofisticate, care cunosc și apreciază puterea îmbrăcămintei adecvate.

Anderson a prezentat siluete puternice. El a dedicat o atenție specială modelelor de paltoane și a demonstrat că o croială potrivită „poate face cea mai bună impresie”. Pe catwalk am văzut, printre altele modele trapezoidale, bufante și elemente cu croieli fanteziste.

Tommy Hilfiger

Aceasta este a 4-a colecție creată după modelul: Watch now – Buy Now, în colaborare cu Lewis Hamilton. Spectacolul a fost deschis de icoana modelingului – Naomi Campbell. Pe podiumuri am văzut și o revenire la anii 90 – puterea culorilor, articole vestimentare de zi cu zi și confortabile, precum look-uri lejere și naturale.

Articole vestimentare și accesorii Tommy Hilfiger pot fi găsite în magazinul nostru online.

Christopher Kane

Laitmotivul colecției a fost un triunghi. Potrivit designerului, triunghiul este cea mai puternică formă a naturii. L-a contrabandat în cele mai multe proiecte, ceea ce a făcut ca estetica colecției să ne ducă cu gândul la anii 70. Modelele au prezentat paltoane, topuri și rochii din dantelă și decorațiuni brodate. Culorile au fost păstrate în nuanțe de pământ – maro, verde, bej, gri, precum și accente de roșu și albastru.

Imagine principală: Photo by Gareth Cattermole/BFC/Getty Images for BFC

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l mai departe!
Insta News