MODIVO DAYS! Obține o extra reducere la produsele selectate de la mărcile de top VEZI MAI MULT >>>

CĂUTARE…

Descoperă noile branduri pentru femei de pe MODIVO: Pilgrim, NKN Nekane, Mumka

2 min.

MODIVO este un multibrand unic care oferă peste 650 de mărci atent selecționate din întreaga lume. Special pentru tine, suntem în permanență în căutare de comori ale modei și ne extindem oferta cu mărci care oferă îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii originale și inspirate. În iulie, mai multe mărci pentru femei se alătură portofoliului nostru: Pilgrim, NKN Nekane, Mumka. Ce merită să știi despre ele? Citește mai departe!

Fă cunoștință cu mărcile din iulie care se alătură multibrandului MODIVO și vezi ce poți găsi în sortimentul lor.

modivo days 2024

Cauți articole vestimentare în stil boho? Atunci marca spaniolă NKN Nekane este pentru tine! Brandul a fost fondat în 2002 în însorita Barcelona și a fost motivat de dorința de a crea un stil individual în modă, inspirat de femeile libere, puternice, cu un suflet artistic și o personalitate deosebită. Colecția brandului este caracterizată de rochii maxi vaporoase, bluze ajurate cu volane, seturi tricotate, kimonouri cu modele și genți cu franjuri – tot ceea ce adoră fanii stilului boho chic modern. Modelele sunt realizate în culori calde, cu imprimeuri delicate, broderii și ornamente ajurate. Nuanțele de verde, bej, alb și roz domină colecția, ceea ce se potrivește perfect cu țesăturile naturale ale hainelor.

Femeie cu un outfit NKN NekaneImagine: materiale de presă

Pilgrim este un brand danez de bijuterii care combină designul clasic și modern. Modelele brandului sunt inspirate de geometrie și de minimalismul elegant, tipic pentru moda scandinavă. În funcție de tipul de colecție, brandul oferă bijuterii cu un design avangardist sau mai clasic, astfel încât va fi pe placul persoanelor pasionate de simplitate, accentuată de accesorii originale. Toate accesoriile, de la pandantive, coliere, inele și cercei până la brățări, sunt realizate manual în Danemarca. Acest lucru asigură faptul că fiecare design este unic și are o natură specifică. Marca Pilgrim este, de asemenea, renumită pentru acțiunile sale caritabile și de protejare a mediului. De ani de zile, designerii lansează colecții speciale de bijuterii, ale căror încasări sunt destinate în totalitate sprijinirii organizației „Doctors Without Borders”. Iar în 2022, a fost creată prima colecție reciclată, formată din 10 piese din aur și argint, care sunt realizate manual folosind cel puțin 75% materiale reciclate.

Două femei cu bijuterii PilgrimImagine: materiale de presă

Înființat în 2016 în Barcelona, brandul Mumka și-a făcut imediat un nume în rândul pasionaților de stilul de viață eco-friendly, devenind unul dintre cele mai importante branduri care oferă pantofi și accesorii vegane. Pentru producția sa, Mumka folosește materii prime de înaltă calitate, cum ar fi pielea ecologică, care sunt biodegradabile și, prin urmare, ecologice. De asemenea, brandul acordă o atenție deosebită condițiilor de muncă și susține astfel ideile de comerț și producție sustenabile. Ceea ce distinge acest brand spaniol nu sunt doar soluțiile sale etice, ci și designul unic al încălțămintei. Designul Mumka este dominat de motive animale, florale, pop-culturale și arhitecturale, iar designerii le combină în compoziții neobișnuite. Datorită diversității de culori și de stiluri, oferta mărcii include sneakerși, șlapi, teniși sau botine multicolore, care te vor încânta prin originalitatea lor.

Femeie cu încălțăminte de la MumkaImagine: materiale de presă

Tendințe și Sfaturi
Insta News