CĂUTARE…

Campania Modivo, direct de la Hollywood – descoperă colecția semnată de Eva Longoria

Suntem mândri de noua colaborare și colecție de încălțăminte, creată împreună cu Eva Longoria. Colecția semnată cu numele vedetei este disponibilă doar în magazinul nostru online.

Colecția Eva Longoria este o propunere elegantă pentru femeile care apreciază calitatea și confortul. Colecția de primăvară / vară 2020 include atât modele atemporale de pantofi cu toc și șlapi, cât și sneakerși la modă. Colecția este menținută în culori elegante, neutre, caracteristice stilului Evei Longoria, în care domină bejul, albul, negrul și auriul. Pentru Eva, ceea ce contează este echilibrul dintre calitate și confort, motiv pentru care, pentru crearea colecției de pantofi au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate.

Produsele semnate de vedetă sunt inspirate din stilul personal, echilibrând perfect rafinamentul și stilul clasic. Eva Longoria nu este doar o actriță, ci și un producător, regizor și activist. Colecția ei se adresează femeilor la fel de dinamice, care sunt în căutarea unui echilibru între viața de muncă și familia, apreciind importanța calității și confortului.

„Inspirația mea sunt femeile puternice, curajoase, conștiente de ceea ce este cu adevărat important. Ambiția mea este de a inspira femeile din întreaga lume să-și descopere încrederea, așadar am conceput colecția, astfel încât să fie elegantă și versatilă, ideală atât pentru viața profesională și privată ”, spune Eva Longoria.

Colecția de primăvară a mărcii Eva Longoria va avea peste 130 de modele diferite de pantofi, dintre care peste 60 sunt deja disponibile online. Următoarele vor fi prezentate succesiv pe modivo.ro.

184

Premiera colecției este însoțită de campania brandului, a cărei ambasador este însăși Eva Longoria. Ședința foto și spotul video care reflectă caracterul și stilul mărcii au fost realizate în orașul natal al actriței, Los Angeles.

Mulțumim tuturor celor implicați în crearea colecției și campaniei.

photo @turczynska_⁠ ⁠styling @charroxstylist⁠ ⁠hair @kenpaves⁠ ⁠makeup @beautybyelan⁠ ⁠haircolor @saintasylum⁠ ⁠production @ilmatic_x

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l mai departe!
Insta News