MID SEASON SALE! Reduceri de până la 30%

CĂUTARE…

Cămașa albă lungă în ținutele influencerilor de modă – cum să o porți?

3 min.

Cămașa albă este pe primul loc pe lista de articole de bază pe care trebuie să le ai în garderobă. În ultimele sezoane, cele mai populare cămăși au fost modelele ovesize direct din garderoba bărbaților. Modelele mai lungi, până la jumătatea coapsei, arată bine alături de blugi, dar pot fi folosite și în locul unei tunici sau al unei rochii. Descoperă cum sunt purtate cămășile albe lungi de către influenceri!

MSS

Află în câte feluri poți purta o cămașă albă lungă și inspiră-te pentru a-ți crea propriul look. La MODIVO vei găsi multe modele care vor fi potrivite pentru o varietate de seturi!

Cămașa albă se asortează cu aproape orice, iar acest lucru îi face pe influenceri să o abordeze în multe moduri diferite. Află cum să o porți!

Cel mai simplu mod de a stiliza o cămașă albă lungă este să o porți pe deasupra. În acest caz, nu contează dacă o porți cu pantaloni sau cu o fustă, pentru că arată foarte bine în ambele variante. Kerin Teigl și-a asortat cămașa albă lungă cu pantaloni de culoare deschisă, cu picioare largi. Astfel de ținute discrete și simple sunt un fundal interesant pentru accesorii originale. Influencerul a ales să le folosească pentru a pune în evidență lanțul gros și auriu al unei genți de mână.

Modul în care purtăm o cămașă albă poate depinde de natura stylingului. Un model lejer se potrivește cu ținutele casual. Pe de altă parte, o cămașă albă introdusă în pantaloni are întotdeauna un aspect mai formal, ceea ce nu exclude, de asemenea, faptul că poate face parte dintr-o ținută casual. Rezultatul final depinde întotdeauna de restul elementelor din look. O cămașă albă lungă ca aceasta va arăta diferit cu un costum decât cu blugi. Vezi cum arată în ținuta de zi cu zi a Feliciei Akerstrom!

Atunci când creezi un look, trebuie să te hotărăști dacă vei purta cămașa deasupra sau dacă o vei băga în pantaloni. După cum demonstrează influencerii, există și un compromis care îți permite să combini ambele moduri. Pur și simplu nu încheia toți nasturii în partea de jos și lasă o parte deasupra și bagă cealaltă parte în pantaloni. Stilată în acest fel, o cămașă albă lungă va arăta nu doar casual, ci și interesantă și la modă. Uneori este nevoie de foarte puțin pentru a da unui model clasic un nou aspect.

Lăsând nasturii descheiați în partea de jos a cămășii, nu numai că îți permite să introduci o parte din cămașă în pantaloni. Legarea ambelor capete într-un nod poate fi, de asemenea, o soluție interesantă. Este ceea ce am găsit într-unul dintre look-urile lui Kerin Teigl. Fashionista a decis să nu-și încheie deloc cămașa albă la nasturi, dar aceasta este o soluție doar pentru cei curajoși. Nimic nu te împiedică să folosești nasturii din partea de sus a modelului în propriile tale ținute.

Cămașa albă lungă descheiată poate fi purtată în multe feluri diferite. O poți purta cu rochii, peste o salopetă sau cu pantaloni și un crop top, așa cum face Pernille Teisbaek. Croiala supradimensionată a fashionistei este potrivită pentru multe ținute. Cămașa albă descheiată poate fi purtată nu doar ca o cămașă casual, ci și pe plajă, așa cum am văzut la Leonie Hanne.

Cămașa albă lungă potrivită poate înlocui nu doar o tunică atunci când este asortată cu pantaloni sau leggings, ci și o rochie. Există mai multe moduri de a crea un astfel de set. Una dintre ele este să împrumuți o cămașă bărbătească și să o transformi într-o rochie. Totuși, această opțiune are câteva dezavantaje, deoarece, în funcție de mărime, mânecile se pot dovedi a fi destul de lungi, iar croiala în sine greu de stilizat chiar și cu ajutorul unei centuri. În schimb, cel mai bine este să optezi pentru o cămașă lungă pentru femei. Alex Rivière, printre altele, a optat pentru un astfel de model.

O cămașă albă lungă poate fi o alegere excelentă dacă ești în căutarea unui top care să se potrivească cu o fustă transparentă. Un model ajurat sau complet transparent reprezintă o adevărată provocare atunci când creezi un set. O cămașă lungă, simplă și la obiect este o idee excelentă pentru a asorta acest tip de fustă. Ne-am găsit inspirația pentru această ținută la Caroline Daur. Fashionista a asortat o cămașă albă lungă cu o fustă ajurată în timpul Săptămânii Modei de la Paris.

Citește și articolul >>> Rochii la modă pentru vara 2024: tendințe direct de pe podiumuri

Imagine principală: Jeremy Moeller / via Getty Images

Tendințe și Sfaturi
Insta News