MODIVO DAYS! Obține o extra reducere la produsele selectate de la mărcile de top VEZI MAI MULT >>>

CĂUTARE…

Căciuli de damă la modă în toamna și iarna 2023/2024 – ce modele se poartă?

3 min.

Există un articol vestimentar fără de care ne este greu să ne imaginăm un outfit de toamnă și iarnă. Căciulile pentru femei, pentru că este vorba tocmai de aceste articole vestimentare, împânzesc în fiecare an podiumurile celor mai mari case de modă și ținutele popularelor it girls. Atunci când vine vorba de căciuli la modă pentru toamna și iarna 2023/2024, acestea sunt, pe de o parte, articole clasice binecunoscute și, pe de altă parte, accesorii cu un twist fashion. Un bucket hat din blană, o șapcă de baseball, o pălărie sau poate o căciulă tip beanie din lână? Cu siguranță vei găsi ceva pentru tine în acest sezon!

Vrei să știi ce căciulă merită să cumperi în acest sezon? Aruncă o privire asupra modelelor în trend pentru toamna-iarna 2023/2024 disponibile pe MODIVO.

modivo days 2024

Bucket hat-ul a cucerit podiumurile și străzile în urmă cu câteva sezoane, dar de fiecare dată designerii îl prezintă într-o nouă versiune. Anul acesta, cele mai mari case de modă au avut grijă de confortul și căldura noastră, căci cel mai în vogă model pentru toamna și iarna 2023/2024 va fi bucket hat-ul din blană. Aceasta este alegerea perfectă pentru zilele geroase. Pălăriile din blană au apărut pe podiumurile Kenzo, Max Mara și 16Arlington, precum și în ținutele trendsetterilor de la Săptămâna Modei de la Copenhaga. Un alt model promovat de creatorii de tendințe este ” șapca de pescuit”, cu texturi interesante. Caută căciuli de damă la modă pentru toamna și iarna 2023/2024 în magazinul MODIVO.

Citește și articolul: Tendințele modei feminine pentru toamna-iarna 2023/2024 – descoperă cele mai la modă articole vestimentare și accesorii pentru acest sezon!

outfit cu un bucket hat din blană
Fot. Edward Berthelot/Getty Images

Articolele călduroase și învăluitoare revin în garderoba noastră în fiecare sezon. Pentru toamna și iarna 2023/2024, le vom aprecia și mai mult și ne vom înfășura ca niciodată, deoarece cagulele tricotate asemănătoare cu glugile se află pe lista de accesorii la modă. Cagula a fost cândva un must-have pentru stilul Après-ski, care a fost reinterpretat de designeri în acest sezon. În jungla urbană, iarna înseamnă protecție, confort și șic. Acest lucru este evident în special pe podiumurile unor mărci precum Max Mara, Gucci și Coperni.

căciulă tip glugă pentru femei
Fot. Christian Vierig/Getty Images

Cândva purtată doar în ținutele sportive, azi este unul dintre cele mai la modă accesorii. Șapca de baseball este acum ferm stabilită pe lista accesoriilor vestimentare la modă. Se potrivește de minune cu ținutele athleisure, unde predomină eleganța sportivă, dar nimic nu o împiedică să fie încorporată în look-uri mai șic – așa cum a făcut Chanel la prezentarea din acest an. Te întrebi cum să porți o șapcă de baseball în această toamnă? Aruncă o privire la stylingul Lissei Roddy. Influencerul a asortat un trening cu un sacou oversize, sneakerși în stilul anilor ’90 și o șapcă de baseball. Look-ul confortabil este ceva ce ne place și pe care îl vom purta până la primăvară!

Bereta revine în grație la fiecare câteva sezoane. Cu toate acestea, designerii sunt atenți să nu lase plictiseala să se strecoare în garderobele noastre, așa că de fiecare dată o promovează într-o nouă versiune. Pentru toamna și iarna 2023/2024, optează pentru piesele clasice: o beretă din lână sau un model decorat cu perle, cristale, ținte sau petice. Acest articol vestimentar tipic franțuzesc este perfect pentru un look preppy.

beretă pentru femei
Fot. Claudio Lavenia/Getty Images

Una dintre cele mai versatile căciuli pentru sezonul toamnă-iarnă este căciula beanie. Forma sa simplă îi permite să fie folosită în orice ținută, se potrivește atât cu o geacă bombardier, cât și cu un palton de pluș sau o geacă din puf. Căciulile la modă pentru femei pentru toamna și iarna 2023/2024 sunt mai ales modele pufoase și călduroase, realizate din lână, cașmir sau bumbac. Pe lângă căciulile în culori neutre, designerii din acest sezon au prezentat căciuli colorate – modelele portocalii, mov sau cobalt vor completa perfect outfiturile în culori discrete.

Citește și articolul >>> Cum alegi fularul potrivit pentru un palton? Îți spunem noi!

Imagine principală: Photo by Jeremy Moeller via Getty Images

Tendințe și Sfaturi
Insta News