Doar cu noua aplicație! -29 lei reducere la produsele selectate cu codul VEZI MAI MULT
CĂUTARE…

Pantaloni largi: ținute pentru it girls

4 min.

Lărgimea pantalonilor se modifică în funcție de tendințele sezoniere. Designerii creează modele care variază de la cele foarte mulate (skinny fit sau slim fit) până la cele extrem de largi (croiala wide-leg sau baggy). În ultimul timp, pantalonii largi apar din ce în ce mai des. Ținutele care îi încorporează ca piesă centrală inundă conturile de Instagram ale celor mai renumite it-girls. Blugii și pantalonii largi pot fi purtați în multe feluri, astfel încât oricine își poate găsi inspirația potrivită. Descoperă cum poți să combini acest articol la modă.

Pantaloni evazați, pantaloni palazzo, blugi relaxed fit, pantaloni culotte, pantaloni baggy și wide-leg – fiecare dintre aceste modele largi la modă poate fi găsit la MODIVO.

La MODIVO, vei găsi multe modele de pantaloni, diferite în ceea ce privește materialele, culorile, modelele, precum și lungimea și lățimea pantalonilor. Verifică ce pereche ți se potrivește cel mai bine și comandă-o cu livrare la domiciliu!

Pantaloni evazați – pantaloni largi clasici

Printre cei mai populari pantaloni largi se numără pantalonii evazați. Acești pantaloni sunt evazați chiar de sus, ceea ce îi deosebește de pantalonii tip clopot, care sunt evazați de la genunchi în jos. Acești pantaloni erau deja la modă în anii 1930. Pe atunci, erau purtați de Marlene Dietrich și Greta Garbo. Mai târziu, pantalonii largi au revenit în mai multe rânduri. Au fost populari în anii 1970, când erau purtați de membrii ABBA, și apoi la începutul anilor 2000. După douăzeci de ani, sunt din nou foarte populari printre fashioniste.

Palazzo – cei mai largi pantaloni

Pantalonii palazzo sunt cel mai larg model de pantaloni. Sunt deseori confundați cu o fustă, deoarece nici chiar în mișcare, picioarele nu sunt neapărat vizibile imediat. Datorită acestui fapt, acest model este o soluție bună și pentru femeile care preferă rochiile și fustele. Popularitatea acestor pantaloni crește în special în timpul anotimpurilor mai calde, deoarece arată cel mai bine când sunt fabricați din materiale fluide, care respiră. Pantalonii Palazzo sunt cu siguranță un must-have de vacanță!

Blugi relaxed fit

Când cauți o pereche nouă de pantaloni largi, poți alege și un model din denim atemporal. Printre croiurile din denim, poți găsi blugi tip clopot și blugi evazați, în timp ce croiala dreaptă și mai largă este cunoscută sub numele de relaxed fit. Marile avantaje ale modelului relaxed fit includ confortul la purtare – pur și simplu, sunt foarte comozi. Designul lor simplu, lejer îi face perfecți pentru diferite tipuri de corp și ușor de combinat pentru o varietate de ocazii.

Blugi baggy – largi și lejeri

Blugii cu adevărat largi, deseori cu o talie mai joasă, sunt modelul baggy. Acești pantaloni sunt încăpători și, adesea, atât de lungi încât acoperă pantofii. Blugii baggy sunt unul dintre cele mai la modă modele ale ultimelor sezoane. Sunt preferați de influenceri de top în modă, printre care Grece Ghanem și Hailey Bieber. Important: creatorii de tendințe îi încorporează atât în ținute elegante, cât și în ținute casual.

Citește și articolul >>> Stilul baggy – nu doar blugi baggy. Tendința fierbinte a anului 2024.

Pantaloni culotte – pantaloni largi ¾

Pantalonii culotte sunt un model care arată ca o versiune decupată a pantalonilor evazați sau a celor palazzo. Acești pantaloni sunt evazați chiar de sus, și nu doar de la genunchi, ca în cazul pantalonilor tip clopot. Lungimea pantalonilor culotte este de obicei denumită ¾ sau ⅞, dar nu este prestabilită. Această libertate se aplică și lățimii pantalonilor. Aceștia pot fi mai aproape de modelele evazate sau palazzo.

Pantalonii largi pot fi purtați în ținute pentru diverse ocazii. În special, modelele uni cu design simplu pot fi încorporate cu ușurință în diferite ținute. Descoperă cu ce top să le combini!

Pantaloni largi: ținute cu sacou

Pantalonii largi au o notă de eleganță, așa că nu ezita să-i porți cu un sacou. Un sacou decupat la modă va fi perfect pentru pantalonii cu talie înaltă. Poți opta și pentru un sacou supradimensionat. Apoi, urmând exemplul influencerilor, completează ținuta cu o curea, care îți va sublinia talia, făcând silueta să arate foarte grațioasă.

Ce bluze se potrivesc cu pantalonii largi? Model dintr-un set

O ținută cu pantaloni largi poate fi creată nu doar respectând regula contrastului. Alegerea unui set poate fi, de asemenea, o soluție bună. Nu poți greși cu un top și o bază asortate. Influencerul Jess Me Up a optat pentru un set cu dungi. Ea a combinat pantalonii largi cu model cu o vestă cu imprimeu identic.

Cum să combini o cămașă cu pantaloni largi?

Printre articolele universale pe care le putem purta cu orice pantaloni se numără cămășile. Acestea merg bine și cu modelele supradimensionate. Pot fi combinate în multe feluri. Cămașa va arăta bine atât în, cât și peste pantaloni. De asemenea, poți să legi baza cămășii sau să o porți parțial în pantaloni. O cămașă decupată va arăta grozav și cu pantaloni largi cu talie înaltă.

Cu cât pantalonii sunt mai largi, cu atât pantofii sunt mai puțin vizibili. Acest lucru permite multă libertate atunci când alegi încălțămintea potrivită.

Pantaloni largi cu pantofi cu toc înalt – stiletto, sandale și botine

O fană a pantalonilor largi de damă este Victoria Beckham, care de obicei îi asortează cu pantofi cu toc extrem de înalt. Dacă vrei să arăți mai înaltă, urmează exemplul ei. Pantalonii largi care îți acoperă pantofii nu vor dezvălui câți centimetri ai decis să adaugi. În acest scop, poți purta pantofi stiletto clasici, sandale, botine și alte modele cu toc. Totul depinde de efectul dorit și de pantofii în care te simți cel mai bine.

Pantaloni largi și pantofi cu talpa plată – sneakerși, șlapi și balerini

Dacă te simți cel mai bine în pantofii cu talpă plată, nu trebuie să renunți la ei pentru aceste modele de pantaloni. În ultimii ani, pantofii sport au devenit cu siguranță cea mai la modă încălțăminte de zi cu zi, așa că nu ezita să porți perechea preferată de pantaloni largi cu sneakerși. Pe profilele it-girls, vei găsi și ținute cu pantaloni largi și balerini (cei mai la modă în acest sezon sunt cei roșii), precum și cu șlapi, de exemplu Birkenstock. Toamna și iarna, combină pantalonii largi cu botine cu platformă.

Pantalonii largi nu sunt destinați doar purtării de zi cu zi. Ei pot face parte și dintr-un costum de damă. Descoperă varietatea de modele purtate de it-girls cu un sacou!

Costum de damă maro cu pantaloni largi

Un costum cu pantaloni largi este o bază ideală nu numai pentru ținutele de lucru, ci și pentru diverse ținute elegante. It-girl scandinavă Pernille Teisbaek optează pentru o ținută cu un sacou supradimensionat și pantaloni largi plisați într-o nuanță de ciocolată. Tonul cald al ținutei este pus în contrast de accesoriile în culori reci: pantofi cu toc înalt, top și geantă gri.

Pantaloni largi cu imprimeu, cu costum

Pantalonii largi pot avea diverse imprimeuri. În ultimele sezoane, printre cele mai populare imprimeuri au fost cele florale. Floarea soarelui, trandafirii, macii și crinii decorează ținute elegante compuse din pantaloni largi și un sacou asortat. Un astfel de costum de damă floral arată extrem de feminin, plus că imprimeul floral nu se va demoda niciodată.

Citește și articolul >>> 5 lucruri despre brandul Levi’s® pe care ar trebui să le știi

Imagine principală: Jeremy Moeller/Getty Images

Tendințe și Sfaturi
Insta News