MID SEASON SALE până la -30%! Cumpără produse de top la prețuri și mai mici. VEZI MAI MULT
CĂUTARE…

7 idei de styling cu geci de piele pentru femei

4 min.

Unele articole de îmbrăcăminte te fac să arăți mereu la modă și stilată – indiferent de sezon. Atemporale, versatile și de-a dreptul legendare, gecile de piele sunt cu siguranță unele dintre ele. Te întrebi ce să porți cu aceste articole vestimentare? Se potrivesc cu atât la ținutele casual, cât și cu cele elegante. Descoperă cele 7 sugestii de styling la modă cu geci de piele.

Popularitatea jachetei de piele nu s-a pierdut de-a lungul anilor. Dacă ai acest articol clasic de încredere în garderoba ta, află cum îl poți încorpora cu succes în cele mai la modă ținute.

MSS

Extrem de versatile, gecile de piele au devenit parte integrantă a garderobei feminine și se află pe lista jachetelor la modă pentru primăvară și toamnă în fiecare sezon. Popularitatea lor poate fi comparată fără probleme cu cea a blugilor sau a unei cămăși albe. Cu toate acestea, din cauza rădăcinilor sale biker-rock, această piesă vestimentară este încă asociată cu un soi de rebeliune și o abordare rebelă a vieții. Profită de acest atu pentru a-ți crea un look original, cu o vibrație rock, care te va face să te remarci din mulțime. Descoperă outfiturile preferate de trendsetteri.

Femeie într-o geacă neagră de piele și într-o fustă neagră
Fot. Edward Berthelot/Getty Images

Știai că…?

În 1928, Irving Scott a creat o geacă pentru motocicliști, pe care a botezat-o „Perfecto”, cu referire la trabucurile sale preferate. După cum era de așteptat, numele nu a avut succes. Denumirea modernă de geci „ramones” vine de la trupa punk americană „Ramones”, ai cărei membri adorau să poarte gecile de piele distinctive.

Una dintre tendințele pe care femeile o adoră este să poarte geci de piele alături de rochii. Este o combinație pe care au îndrăgit-o și cele mai mari vedete din lume, precum Sarah Jessica Parker și Kate Moss. Jacheta de piele se potrivește perfect cu rochii florale aerisite, creații boho lungi și haine cu imprimeu animal print. Dacă imprimeurile leopard sunt un pic prea dramatice pentru tine, optează pentru modelul floral ultra-tendențial, care este perfect pentru a fi purtat cu o jachetă de piele. În acest fel, poți combina accentele feminine romantice cu cele rock.

Citește și articolul: Rochii la modă pentru vara 2023: top 10, direct de pe podiumuri >>>

Femeie într-o geacă neagră de piele și o rochie cu flori
Fot. Christian Vierig/Getty Images

Când vine vorba de pantofi pentru a fi asortați cu o rochie și o geacă de piele, mocasinii cu platformă ultramoderni sau balerinii vor fi cu siguranță o alegere reușită. Pantofii plați pot fi ușor schimbați cu tocuri pentru un look perfect pentru o întâlnire romantică. Sezonul acesta se poartă gecile de piele și rochiile cu imprimeu floral!

Cauți un look casual perfect, potrivit pentru fiecare zi? Optează pentru o geacă de piele neagră și pantaloni din material textil cu picioare largi. Completează-ți ținuta cu sneakerși confortabili, care îți vor permite să mergi ore întregi la cumpărături sau să ieși în oraș cu prietenii și o geantă de umăr împletită. Uneori, cele mai simple soluții sunt și cele mai stilate!

Femeie într-o jachetă neagră de piele și pantaloni bej
Fot. Edward Berthelot/Getty Images

Fără îndoială, albul și negrul merg mână în mână. Tocmai din acest motiv, geaca de piele neagră și clasică pentru femei va arăta grozav atunci când va fi asortată cu o cămașă sau un tricou alb. Asorteaz-o cu pantaloni negri skinny sau blugi cu găuri – tu decizi dacă vrei să optezi pentru un look mai dramatic sau mai tonifiat. Completează-ți outfitul cu un corset și încălțăminte masivă pentru a sparge aerul „școlar” al look-ului alb-negru.

Femeie într-o jachetă neagră de piele, un  corset și o cămașă albă
Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Vrei ceva diferit? Optează pentru o geacă de piele cu franjuri sau patchwork. Aceste modele vor fi un hit absolut în această primăvară! Ce să porți cu o geacă boho? Asorteaz-o cu o rochie lungă cu volane sau cu un model ajurat. De asemenea, poți opta pentru o salopetă cu flori și o pălărie – look-ul perfect de festival.

Femeie într-o jachetă neagră de piele cu franjuri și într-o salopetă cu model floral
Fot. Edward Berthelot via Getty Images

O altă opțiune va fi cu siguranță pe placul pasionaților de modă stradală. Cele mai în vogă geci sunt cele supradimensionate, pentru un look casual. Cum să le asortezi? Asortează-le cu pantaloni cargo sau cu blugi boyfriend cu talie joasă pentru un look streetwear. Pentru un look original, optează pentru un top scurt și o geacă de piele oversize. Completează look-ul cu sneakerși cu platformă și o geantă tip baguette. Rock, streetwear și trendy, toate într-un singur look!

Femeie într-o jachetă neagră de piele, blugi, o geantă mică de tip baguette
Fot. Jeremy Moeller via Getty Images

Geaca de piele neagră este, de departe, cea mai populară versiune. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că este singura corectă! La mare căutare și foarte originale sunt jachetele colorate în nuanțe pastelate, dar și cele în culori intense. Ce zici de o geacă de piele cobalt sau burgundy, asortată cu blugi și un tricou simplu? Nu vei trece neobservată!

Femeie într-o geacă de de piele albastră și blugi cu o geantă de mână în formă de lună
Fot. Christian Vierig/Getty Images

Geaca de piele poate fi purtată și iarna? Bineînțeles că da! Optează pentru un model la modă de tip cojoc. Această geacă cu încălzire este perfectă pentru zilele în care afară este foarte frig. Fetele it optează pentru geci maro și le poartă alături de cu pantaloni eleganți negri și sneakerși pentru a crea un look smart casual. Este un outfit simplu, dar șic, cu care vei fi foarte în pas cu moda.

După cum poți vedea, geaca de piele poate fi purtată în diverse combinații neașteptate. Lasă-te inspirată și creează look-uri unice!

Citește și articolul >>> Tendințe de top pentru primăvara-vara 2023: modă pentru femei

Imagine principală: Christian Vierig via Getty Images

Tendințe și Sfaturi
Insta News