MID SEASON SALE până la -30%! Cumpără produse de top la prețuri și mai mici. VEZI MAI MULT
CĂUTARE…

A început Festivalul de la Cannes 2022! Ținutele vedetelor pentru gala de deschidere au fost impresionante. Vezi cele mai bune dintre acestea

2 min.

Douăsprezece zile de modă la cel mai înalt nivel și peste 50 de premiere cinematografice, printre care multe titluri extrem de așteptate, ne așteaptă la cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, care a început ieri. La ceremonia de deschidere, vedetele au încântat atât criticii de modă, cât și fanii. Iată o selecție a celor mai frumoase ținute pe care le-am văzut ieri pe covorul roșu.

MSS

Caroline Daur sau Eva Longoria sunt doar câteva dintre numele a căror prezență a onorat ieri gala de deschidere a celei de-a 75-a ediții a Festivalului de la Cannes.

Eva Longoria într-o rochie neagră din tul semitransparentă, cu detalii din paiete și chocker

Dominique Charriau via Getty Images

Eva Longoria, actrița care s-a făcut remarcată cu rolul din serialul „Desperate Housewives”, a apărut la Festivalul de Film de la Cannes într-o rochie neagră din tul semi-transparentă, cu detalii din paiete. A arătat fenomenal în ea.

Caroline Daur într-o rochie scurtă cu paiete în culoarea zmeură, pantofi cu toc și cu platformă și o geantă Valentino

Gisela Schober via Getty Images

Paietele s-au regăsit și în look-ul influencerului Caroline Daur, care este urmărită de milioane de fani pe Instagram. Frumoasa blondă a purtat o rochie scurtă cu paiete în culoarea zmeură, pantofi cu toc și cu platformă și o geantă Valentino.

Frederique Bel într-o rochie scurtă albastră cu pene și o geantă asortată, o trenă din tul și stilettos albaștri cu toc geometric

Stephane Cardinale-Corbis via Getty Images

Frederique Bel, superba actriță franceză cunoscută din filmul „Cu ce ti-am gresit noi Doamne?”, a apărut pe covorul roșu într-o ținută foarte franțuzească. O rochie scurtă albastră cu pene și o geantă asortată, o trenă din tul și stilettos albaștri cu toc geometric jos au format un look de seară chic parizian, care ne-a dus cu gândul la Jane Birkin.

Emilia Schüle într-un corset, pantaloni scurți cu trenă albă, bijuterii bogate și sandale cu toc

Stephane Cardinale-Corbis via Getty Images

Emilia Schüle, actrița rusă care a jucat, printre altele, în filmul „Berlin Station”, și-a făcut apariția la gala de deschidere a celei de-a 72-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes într-o ținută destul de originală, formată dintr-un corset + pantaloni scurți cu trenă albă. Și-a accesorizat look-ul cu bijuterii bogate și sandale cu toc.

Julianne Moore într-o rochie neagră, lungă, strălucitoare și evazată, cu un decolteu adânc și un colier cu diamante verzi

Stephane Cardinale-Corbis via Getty Images

Vedeta cinematografiei mondiale și a producțiilor hollywoodiene, Julianne Moore, a onorat covorul roșu cu un look clasic definit în stilul ei. O rochie neagră, lungă, strălucitoare și evazată, cu un decolteu adânc și un colier de diamante verzi au accentuat frumusețea neobișnuită a actriței.

Imagine principală: Gisela Schober via Getty Images

Tendințe și Sfaturi
Insta News