MODIVO DAYS! Obține o extra reducere la produsele selectate de la mărcile de top VEZI MAI MULT >>>

CĂUTARE…

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre brandul italian Pinko

3 min.

Mărcile italiene sunt de ani de zile foarte populare. Nu e de mirare! Calitatea extrem de ridicată a manoperei, designul original și caracterul atemporal al produselor din însorita Italie au convins milioane de femei din întreaga lume. Unul dintre brandurile italiene de cult este Pinko, care se concentrează pe sublinierea feminității prin modele extrem de glam și senzuale. Ce se regăsește în gama sa și cum îți poți da seama dacă o geantă Pinko este originală? Poți afla citind articolul de mai jos.

Gențile emblematice cu rândunici sunt un accesoriu preferat de celebrități și influenceri din întreaga lume. Descoperă istoria brandului italian și ce reprezintă logo-ul mărcii.

modivo days 2024

Pinko este un brand italian care a fost fondat la sfârșitul anilor 1980 ca răspuns la nevoile femeilor puternice și independente, cărora le place să-și sublinieze personalitatea prin intermediul hainelor lor. Pinko nu se teme de printuri și tăieturi îndrăznețe, iar colecțiile brandului se bazează pe cele mai recente tendințe direct de pe podiumuri. Stilul unic, îndrăzneț și senzual a fost apreciat de femei din întreaga lume. Gențile Pinko sunt deosebit de populare, dar brandul are multe alte oferte pentru fanii designului italian și a celei mai înalte calități.

Atunci când brandul a lansat prima colecție globală de genți de mână împodobite cu logo-ul metalic original în 2016, accesoriile au fost imediat epuizate. La vremea respectivă, multe femei s-au întrebat ce păsări erau în logo-ul Pinko. Brandul a făcut din două rândunele care zboară una spre cealaltă marca sa distinctivă. De ce a ales exact aceste păsări? Apariția lor în logo nu a fost întâmplătoare. Compania se poziționează ca un producător de îmbrăcăminte pentru femeile libere, iar în unele țări rândunelele simbolizează libertatea și independența. Motivul păsărilor poate fi văzut nu numai pe genți, ci și pe haine, curele și pe unele modele de pantofi Pinko.

Citește și articolul: Pantofi de damă la modă pentru primăvara și vara 2023 – trecerea în revistă a podiumurilor >>> 

Unul dintre accesoriile preferate ale fashionistelor și influencerilor din întreaga lume sunt gențile Pinko, inclusiv iconicul model Pinko Love Bag, care este o geantă plic din piele pe lanț sau curea, decorată cu celebrele rândunele. Pe piață există o masă de genți de mână care au ca model produsele brandului italian, dar care au puține lucruri în comun cu cele originale.

Cum poți recunoaște un fake Pinko? Principalul semn al originalității genții este logo-ul brodat pe fundul genții cu un cip special instalat în el. Trebuie doar să îl scanezi cu un cititor de coduri QR și vei primi informații despre autenticitatea produsului. Falsurile Pinko variază în ceea ce privește calitatea și manopera. La produsele neoriginale, logo-ul și designul mărcii sunt mult mai modeste, păsările sunt mai puțin vizibile, iar în unele replici sunt înlocuite cu alte modele. Principala diferență între un fals și un original este prețul aparent atractiv, care este mult mai mic decât o geantă de mână originală, la fel ca și calitatea unui astfel de fals. Achiziționează din magazine de încredere, cum ar fi MODIVO, unde îți este garantată originalitatea produselor!

Gama mărcii Pinko este împărțită în mai multe categorii. Deși brandul este asociat în principal cu genți de mână cu lanț din piele și alte accesorii, marca oferă, de asemenea, îmbrăcăminte. Îmbrăcămintea Pinko este creată pentru femeile la modă care apreciază țesăturile de înaltă calitate și croiala excelentă. Costumele de damă în culori pastelate, blugii iconici cu picior larg, seturile originale de trening și rochiile senzuale Pinko impresionează prin designul lor original și prin prelucrarea perfectă. Atingerea finală pentru a completa look-ul o reprezintă accesoriile. Brandul italian oferă genți plic menționate mai sus, curele Pinko, lenjerie intimă și pantofi. Descoperă gama extinsă a brandului la MODIVO! 

Pinko își are sediul în orașul italian Fidenza, într-o clădire proiectată de arhitectul Guido Canali. Aici sunt create toate modelele brandului, inclusiv gențile de mână iconice din piele, care sunt în continuare în prim-planul modei și sunt în mod constant solicitate de fashionistele din întreaga lume. Cea mai mare parte a producției are loc în Italia și în zona mediteraneană, iar o mică parte și în China. 

Citește și articolul >>> Topul tendințelor în moda feminină pentru 2023 – acestea sunt hainele și accesoriile care ne vor domina garderobele!

Imagine principală: Edward Berthelot via Getty Images 

Tendințe și Sfaturi
Insta News